Megjelent az Angry Birds Star Wars

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban a lázadó Madarak kétségbeesett csapatai galaktikus fenyegetésnek voltak kitéve a Birodalom gonosz Malacaival szemben... De aztán jött a Rovio legújabb játéka, az Angry Birds Star Wars, amely szinte az összes platformon elérhető (iOS, Android, WP8, Mac és Windows 7 vagy régebbi).

A Rovio ezúttal is nagyot alkotott a legújabb Angry Birds résszel, ami elsősorban az Angry Birds Space-re épül, viszont ki van egészítve különböző Star Wars elemekkel, így például nem sima madarakkal kell lövöldözni, hanem jedikkel, akik az erő segítségével a közelükben lévő tárgyakat tudják arrébb lökni, Luke-kal, aki a lézerkardjával vágja magának az utat, Han Solo is megjelenik, aki három lövést ad le, valamint még jó néhány más figura is.

Az ellenfél most már kicsit aktívabb, mint az előző részekben, ugyanis előfordul, hogy lézerfegyverekkel lövöldöznek. Ezeket nem olyan bonyolult kicselezni, viszont érdemes végiggondolni a lövés szögét és erejét, hiszen ezeket a fegyvereket akár a saját céljaink elérésére is fel lehet használni (már ahol).

A pályák maguk is követik a Star Wars helyszíneit, hiszen a játék alatt olyan helyeken tehetjük magunkat próbára, mint a Tatooine, a Halál csillag, Hoth (ez a következő frissítésben lesz). Ezeken kívül még található benne bónusz küldetések is.

A játék nekem nagyon tetszett, és szerencsére szinte minden platformra elérhető, így mindenki el tud ezzel a remek kis játékkal szórakozni. Mint az összes Angry Birds verzió, ez is ingyenesen tölthető le Android-ra, kivéve a HD-t, ami 667 Ft-ba kerül, iPhone-ra 0,89 Euró, iPad-re 2,69 Euró, WP8-ra 235 Ft, Windows 7 vagy régebbire 4,95 Euró, Mac-re 4,49 Euró.

Android HD verzió IDE kattintva érhető el.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés iPad-ra:

Letöltés Mac-re:

macappstore.png
Letöltés Androidra:

Letöltés WP 7-re:

Letöltés Windows-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!