A Samsung bejelentette új telefonját - Galaxy Grand

A Samsung Global ma reggel bejelentette legújabb nagyméretű telefonját, a Galaxy Grandot. A készülék Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, és mindezt 5 inches képernyőn élvezhetjük. És rögtön el is érkeztünk a telefon legújabb lehetőségéhez, mellyel biztosan ki fog tűnni az eddigi Android készülékek hosszú sorából.

Samsung-Unveiled-GALAXY-Grand_1.jpg

A Galaxy Grand ugyanis beépített ablakkezelőt tartalmaz, melynek segítségével valódi multitask élmény részesei lehetünk. Az egyszerre futó alkalmazások ablakban fognak futni, és egyszerre követhetjük mindegyiket. Persze a mai világban minden a teljes képernyős lalkalmazások felé mozdul el, de ki tudja, lehet, hogy épp ez lesz hamarosan az új irány.

Samsung-GALAXY-Grand_1.jpg

Amit még tudunk a telefonról, az egyelőre nem túl sok, 1.2 GHz-es dual-core processzor hajtja meg, 8GB tárhelye és 1 GB memóriája lesz, és egy, valamint dual SIM verziókban is kapható lesz. Természetesen megkapja mindazon szoftveres újdonságokat, amiket a Note-ok, így a Direct Call, Smart Alert, Popup Video, S Voice és AllShare Play appokat is. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Forrás: Samsung Tomorrow

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!