RTL Most - nehogy lemaradj kedvenc műsorodról

Icon.pngMár szinte biztos jártatok úgy, hogy nem tudtátok megnézni kedvenc sorozataitokat, lemaradtatok a Barátok közt legújabb részéről, esetleg nem volt lehetőségetek megnézni az X-Faktor egyik részét. Ezzel több gond nem lesz, hiszen pár hónapja jelent meg iOS-re, Android-ra viszont most, ennek köszönhetően sokkal több ember tudja nézni a sorozatokat akár út közben, amiről lemaradt.

A Tv Műsor menüpontban meg lehet nézni pár nappal előre műsorlistát, illetve egy gombnyomással azokat is láthatjuk kiszűrve, amiket meg tudunk nézni az alkalmazásban. A napok között a váltást a képernyő jobbra, illetve balra történő húzásával tudjuk megtenni. Ha a frissítés gomb melletti lejátszás zölden világít, akkor a szűrő aktív, ha rábökünk, majd frissítjük a listát, akkor láthatjuk a teljes tv műsort.

Az ajánlóban megtalálhatunk néhány videót összeválogatva az elmúlt napokból, amiket a szerkesztők ajánlanak nekünk. Amennyiben itt is megtalálható az általunk keresett sorozat, akkor nagyban megkönnyítheti a dolgunkat, hogy nem kell keresgélnünk.

Az utolsó menüpont a kategória, ahol lehet szűrni négy kategória alapján. Ezek a következők: showműsorok, Barátok közt, X-Faktor és a magazin. Az utóbbival kapcsolatban elég érdekes a besorolás, hiszen itt találhatóak meg a rajzfilmrészek is, a Fókusz, Portré, és még több rajzfilm, illetve még 1-2 rendes műsor.

A tartalom betöltése nem mindig megy gördülékenyen, többször is hálózati hibát érzékelt Wi-Fi elérés mellett, illetve néha többször meg kell nyomni a frissítésgombot, hogy megjelenítse a tartalmat. Ezeken kívül egy nagyon jól megcsinált alkalmazás, így most már a mobilunkon is vissza tudjuk nézni a lekésett műsorokat. Az applikáció mind a két platformra ingyenesen letölthető.

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg

Letöltés iOS-re    Letöltés Android-ra
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!