MemoPont Győr - tudd meg, hogy nézett ki Győr régen

Icon.pngNemrég jelent meg egy nagyszerű alkalmazás, aminek a neve MemoPont Győr. A program segítségével megismerhetjük, hogyan is nézett ki Győr a múlt század elején, ráadásul mindezt interaktívan. Interaktív alatt azt kell érteni, hogy az egész kiterjesztett valóságra épül, vagyis a kamerát az épületekre mutatva a megfelelő helyről megmutatja, hogyan is nézett ki kifejezetten az a rész.

Természetesen nem csak interaktívan lehet megnézni, hanem a különböző helyeket meg lehet nézni magában az alkalmazásban is. Ha a listában az egyikre rányomunk, akkor láthatunk róla egy régi képet, amit balra húzva megjelenik, hogyan néz ki most, így könnyedén összehasonlíthatjuk a kettőt. A képek alatt találhatunk róluk rövid leírást is.

Ha személyesen megyünk el, akkor meg kell keresnünk azt a pontot, ahonnan a régi képet csinálták. Ez nem tűnik feltétlenül egyszerűnek, de a program fejlesztői erre is gondoltak, így egy kis nyíl segít minket a tájékozódásban, hogy könnyedén megtaláljuk a helyet.

A program kinézete nagyon el lett találva, átadja a régies érzést, valamint mindössze 70 MB, ami nem igazán sok, viszont ennek köszönhetően nem szükséges a használatához internetkapcsolat, még a térképhez sem, hiszen nem online térképet használ, hanem a régi Győr térképén helyez el minket. Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS-re.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!