King Oddball - rövid ideig ingyenes

Icon.pngNagyon sok ügyességi játék található mind az App Store-ban, mind a Google Play-en, de a King Oddball kitűnik a többi közül, méghozzá a beteg fantáziája miatt. Már a címe alapján is lehet következtetni, de a képek mindent elárulnak róla.

A játékot egyetlen szóval tudom jellemezni, méghozzá azzal, hogy beteg. Ennek az az oka, hogy a játék annyiból áll, hogy egy kősisakos király lóbál a tíz méter hosszú nyelvével köveket, amikkel ki kell iktatnunk a pályán lévő egységeket. Ilyenek például a tankok, illetve nehezítésként még helikopterek is találhatóak. Attól nem kell félnünk, hogy arrébb mennek, mert nagyjából annyi mozgást kell elvárnunk tőlük, mint egy szobortól, vagyis semmit.

A pálya elég sok négyszer négyes részre van felbontva (több, mint 7). Ahhoz, hogy a következő területre jussunk teljesítenünk kell a terület mind a 14 feladatát, utána viszont meg van szabva, hogy melyik irányba kell haladnod a továbbiakban.

A játék Android-ra alapvetően ingyenesen letölthető, viszont most pár napig az iOS felhasználók is le tudják tölteni a játékot, szóval érdemes kihasználni a lehetőséget.

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg
5.jpg

Letöltés iOS-re: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!