Vine - Twitter videószolgáltatás

Icon.pngCsütörtökön jelent meg a Twitter saját videómegosztó alkalmazása, a Vine, aminek a segítségével saját videóinkat tölthetjük fel. A Twitter-hez híven, ragaszkodnak a tömörségért, így itt egy 6 másodperces korlátozásba futunk bele. A szolgáltatás segítségével már nemcsak szöveget, hanem mozgóképeket is megoszthatunk.

A Vine egyik sajátossága, hogy a feltöltött videókat végtelenítve játssza le, mint egy GIF fájl, annyi különbséggel, hogy itt hang is lehet a videóhoz. Amikor megosztunk egy-egy videót, akkor a többi felhasználó látja az animációt, de alapértelmezetten ki van kapcsolva a hang, hiszen eléggé zavaró tud lenni, ha egyszerre akár több videó alatt is megszólal a zene.

Többetekben felmerülhet a kérdés, hogy hat másodpercbe mi fér bele. Először nagyon sok rövid érdekesség található az interneten, valamint az ismétlődést ki is lehet használni a hangulat fokozására. Emellett ennyi idő alatt meg lehet örökíteni egy esést biciklivel, illetve más humoros dolgot, amit szeretnénk mindenkivel megosztani.

Az alkalmazás jelenleg csak iPhone-ra érhető el, vagyis a több platformot használóknak még várniuk kell, viszont iPhone-ra ingyenesen tölthető le a program.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!