Az Androidos felhasználók elégedettebbek, mint az iPhone 5 használók

Az OnDevice Research kiadta a legfrissebb kutatásának, vagyis annak, hogy mennyire elégedettek a felhasználók az okos telefonjaikkal 2012 második felében, eredményét. A kutatás érdekességeket mutat.

ondevice-research-us.png

Az Egyesült Államokban folytatott kutatás kimutatta, hogy az iPhone 5 felhasználók kevésbé elégedettek, mint négy  Androidos készülék felhasználói. A legboldogabb felhasználók a Motorola készüléket vásárlók, hiszen kettő készülékük lett a legjobbra értékelve, az Atrix HD és a DROID Razr M. Ezután következik sorban a HTC Rezound 4G, Samsung Galaxy Note 2 és csak az ötödik az Apple 2012-es készüléke az iPhone 5.ondevice-research-uk.png

A felmérést az Egyesült Királyságban is elvégezték, ahol azért már jobban szerepelt az Apple, hiszen itt már második lett a készülék, kicsit lemaradva a HTC One X után. A maradék három helyre pedig csak Samsung készülékek kerültek, sorrendben a következők: Galaxy Note 2, Galaxy S III Mini, Galaxy S III.

Mindezek ellenére az Apple készülékei még mindig a legmagasabbra értékeltek az általános megelégedés szerint. A cég megelőzte az Egyesült Államokban a Google készülékeit ( a Nexus-okat), Motorolát, HTC-t, Nokiát, és a Sonyt. Érdekesség továbbá az is, hogy ebben az összehasonlításban a Samsung készülékei lettek az utolsók.

A kutatást több mint 300 ezer okos telefon felhasználó megkérdezésével végezték. A megkérdezettek a világ több részén élnek, az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Japánban és Indonéziában.

Forrás: bgr.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: Android iOS Hirek