89.5 Music FM alkalmazás

Indul a Balaton Sound, itt egy alkalmazás is hozzá

icon.pngMa indul a Balaton Sound, és a fesztiválra jelentek meg alkalmazások, nem is egy, én mégis a Music FM rádió alkalmazását választottam az összes közül. Egyrészt, mert nem csak egyszerűen a négy nap programját tartalmazza (természetesen csak a rádió színpadán), hanem online rádióhallgatást is lehetővé tesz, valamint szlogenjéhez méltóan - Összehoz minket - egy ismerkedős, randi megbeszélős chat is társul hozzá, így egy összetett, jól használható alkalmazásnak sorolható be. A másik okom ennél roppant egyszerűbb és önzőbb - mert ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze - ugyanis az iOS alkalmazást én követtem el SK, és roppant büszke vagyok rá.

6.jpg 1.png

Indulásnál rögtön a rádióhallgatás oldala jelentkezik be, ahol iOS esetében manuálisan kell indítani a streamet a lejátszás gombbal, míg Androidnál megkérdezi, melyik legyen az alapértelmezett mód. A hangerőt az érintőképernyőn lehet szabályozni mindkét appnál, kicsit eltérő módon. A következő funkció a Chat, ahol be tudunk regisztrálni, egy fényképet kell csak készíteni hozzá, pár adatot megadni (név, kor, lakóhely), és máris léphetünk be, hogy ismerkedjünk, vagy randit beszéljünk meg. A helyszínünket is el tudjuk küldeni, a felugró térképen a csevelypartner máris látja, hova kell menni, a találkozóhoz.

2.jpg 3.jpg

A Stage menüpontnál a Music FM Stage 4 napos programját tekinthetjük meg, és a trképpel is ismerkedhetünk, ha valamit nem találnánk. Végül pedig egy információs oldal segítségével közvetlenül hívhatjuk fel a rádiót, írhatunk SMS-t vagy e-mailt, eljuthatunk a Facebook oldalára, vagy a weblapjára. Aki a következő napokban meglátogatja a Balaton Soundot, azok számára nélkülözhetetlen, de akik nem, csak szeretik az állomás műsorát, szintén kihagyhatatlan az ingyenes alkalmazás.

4.jpg 5.png

Letöltés iPhone-ra: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!