A Cat telefonok hivatalosan is megérkeztek Magyarországra

Sajtóközlemény

A legújabb Caterpillar készülék, a CAT® B100 klasszikus kialakítással és minden eddiginél tartósabb készülékházzal jelenik meg. A CAT® B100 esetében az IP67 és a MIL-STD 810G katonai szabványok garantálják a por- és vízállóságot, - utóbbit mintegy 1 méter mélységig - normál körülmények közt gyakorlatilag elpusztíthatatlan készülék. A CAT® B100 1,8 m-ig ütésálló és az extrém hőmérsékletet is jól tűri. Az építőiparban dolgozók, de akár a kertészek kedvében is járhat fizikai billentyűzetével, melyet kesztyűben is kényelmes használni.

images.jpg

A Cat® B100 kifejezetten azoknak készült, akik ragaszkodnak a klasszikus készülékházhoz, ugyanakkor maximális tartósságot várnak el telefonjuktól. A készülék extrém körülmények között is bizonyít, legyen szó építkezésről, gyárról, összeszerelő üzemről vagy akár kertészetről. Ha a készülék poros vagy piszkos lenne, egyszerű csapvízzel könnyen megtisztítható. A tisztább, érthetőbb hívások érdekében a Cat® B100 különleges zajszűrő mikrofonnal és kiváló minőségű hangszóróval érkezik, így zajos környezetben is remekül használható. A tartósság mellett a készülék az extrém hőmérséklethez is jól alkalmazkodik, garantáltan tökéletes működést biztosít -25 és 55 °C között. Ennek köszönhetően nem csak azoknak jelent megoldást, akiknek a munkája megköveteli a tartós, ütésálló telefont, de az extrém sportokat kedvelők is számíthatnak rá. A készülékház magas minőségű, ütéselnyelő gumival van borítva, a széleken anodizált alumíniummal. A fülhallgató és a mini USB töltő csatlakoztatója vízálló záródást kapott.

A Cat B25 még érdesebb kialakítással, FM rádióval, elemlámpával felszerelve érkezik és extrém körülmények közt is biztosan lehet rá számítani, ha telefonálásról vagy sms-küldésről van szó.

A Caterpillar nem feledkezett meg azokról sem, akik a tartósság mellett az okostelefonok előnyeiről sem szeretnének lemondani. A Cat B15 bírja a Cat B100 által diktált ütemet, mivel IP67 szabványának köszönhetően por- és vízálló*, ezüst, alumínium és gumi borításának köszönhetően pedig garantált a Cat-től elvárható tartósság és a minőség. 4 hüvelykes multi-touch kijelzője vizes ujjakkal is tökéletesen vezérelhető. A készülékben kétmagos, 1GHz-es processzor található és AndroidTM 4.1 Jelly Beant futtat, HD videokamerájának köszönhetően pedig minden mozzanat könnyen rögzíthető és megosztható. Az 5 MP-es hátlapi kamera mellett előlapi kamera is helyet kapott a készülékben, az akkumulátor pedig akár 16 óra beszélgetési időt is lehetővé tesz egy feltöltéssel.

A Cat B100, B25 és B15 készülékek elérhetőek a nagyobb elektronikai üzletekben.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!