Games from the Playroom

Játék a kicsiknek

mzl.ddsbyfzg.175x175-75.jpgA következő alkalmazást a fejlesztők ajánlották a figyelmembe, ami egy díjnyertes mesekönyv alapján készült. Gondoltam jó móka lesz, de aztán tovább olvastam a leírást, és megláttam hogy, 3-6 éves korosztálynak készült, amivel nincs is baj, hiszen a kicsikre is gondolni kell, és már több kutatás is bizonyította, hogy a kütyük használata fejlesztő is lehet a gyermekek számára. Így feldobtam gyorsan az appot, és elkezdtem nyomkodni. Sokat elmond a játékról, hogy az Amazonon, és a SamsungApps-en is fenn van, a Google Play, és a iTunes mellett.

HU_iPad_mockup_kezdo.jpg

A játék maga 3 minijátékot tartalmaz. Elindítva rögtön kellemes zene fogad minket, ám azért szerintem hosszútávon ez lehet, hogy a szülőket idegesíteni fogja, mint minden hangos dolog amit csak lehet venni a gyereknek. Az első játék egy memória játék, segítenünk kell összepakolni a kártyákat. A játék nehézsége a célközönségnek tökéletes, és fejlesztő hatású.

iPad_mockup_kereso.jpg

A második játékban meg kell találnunk két helyszínen különböző tárgyakat. Ez sem túl nehéz, ugyanakkor véleményem szerint képes lehet lekötni a gyermeket. A harmadik játékban pedig egy babát kell beöltöztetnünk a mintán látott alapján, ezzel fejlesztve a megfigyelő képességét a kicsinek. 

iPad_mockup_memo_val.jpg

A játék hátterét a mesekönyv alapján készítették el, így ez is igazán a korosztálynak szól. Véleményem szerint egy tökéletes játékot készített el a fejlesztő csapat a WebstarWorks-nél. A céget már ismerhetjük a Sprinkfield nevő játékukról is, ami szintén remek szórakozást nyújt, ha szereted a puzzlekat, igaz ez már nagyobbaknak szól.

HU_iPad_mockup_vege.jpg

Mindent összevetve a Games from the Playroom, egy igazán ötletes, aranyos játék, és ha lesz gyerekem, akkor az ilyen és ehhez hasonló játékok miatt, fogok venni egy olcsóbb tabletet neki. További jó pont, hogy a fejlesztők figyeltek arra, hogy a játékban nincs semmi sem amiért fizetni kellene így a szülők is megnyugodhatnak, hogy a kicsi nem fogja csődbe vinni a családot. 

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!