evenVoice

Számít a véleményed!

mzl.lmnrwsaf.175x175-75.jpgSzeretnénk nektek bemutatni egy hasznos, új alkalmazást. Az EvenVoice app használatával értékelhetitek a cégek szolgáltatásait, termékeit. Hazánkban még nem túl ismert, pedig nagyon hasznos lehet a mindennapok folyamán.

A lényege, hogy a felhasználók pillanatok alatt elmondhatják a véleményüket az étteremről ahol ebédeltek, a boltról ahol vásároltak, az autókölcsönzőről, ahol a nyaralás folyamán autót béreltek. Így ha szeretnéd megtudni, hogy egy cég szolgáltatásai mennyire tetszenek a vásárlóknak, fogyasztóknak akkor pillanatok alatt megnézheted az alkalmazás segítségével.

5bdc4cc1be24780437bafe46deb20e6d.jpg 276cc359b4c49ee31d718cadb781aa93.jpg

Értékelheted a vállalatokat annak függvényében, hogy mennyire vagy elégedett velük és ehhez egy rövid véleményt is kell írnod. Természetesen akár a közösségi oldalon is megoszthatod a tapasztalataidat az EvenVoice app segítségével. A szállásfoglaló oldalak esetében is nagyon hasznos, hogy elolvashatjuk mások véleményeit, tapasztalatait, mivel így könnyebben kiválaszthatjuk, melyik panzió, hotel lesz számunkra a legmegfelelőbb a nyaralás folyamán. Így a hétköznapi életben is jól jöhet, ha tudjuk melyik kávézó, étterem, bolt, autókereskedő, utazásszervező, gázkészülék szerelő, vagy éppen weblapkészítő cég nyújtja a legjobb szolgáltatást.

Ehhez természetesen az szükséges, hogy minél több cég használja az alkalmazást. Az EvenVoice app ingyenes, ennek köszönhetően vélhetőleg sok cég tetszését elnyeri és hamarosan nálunk is ismerté válik. A vállalatok az alkalmazás használatával egy átfogó statisztikához juthatnak teljesen ingyen, ráadásul megismerhetik a vásárlók véleményét. Így könnyebben kijavíthatják az olyan hibákat, amelyek miatt a célpiac nem elégedett velük. Azt mindenki tudja, hogy egy felmérés, piackutatás sok pénzbe kerül, az EvenVoice használatával a cégek viszont ingyenesen juthatnak hozzá fontos információkhoz a fogyasztóktól, vásárlóktól, ezáltal fejlődhetnek és az emberek kritikái alapján javíthatnak a termékeiken, szolgáltatásaikon.

1cdd3c1e2e0ae9625769dbb17ec44718.jpg 72ff2fb4f50f515a5b5a65557b11adf7.jpg

Az alkalmazás használata egyszerű, bár csak angol nyelven elérhető. A letöltés után könnyen el lehet igazodni rajta, nincs túlbonyolítva. Csak ki kell választanod a céget, szolgáltatót amelyet értékelni szeretnél, ezt követően pedig írnod kell egy rövid véleményt. Nincs szükség kiemelkedő angol nyelvtudásra a használatához. A design szép és letisztult, így élmény lesz véleményezni a szolgáltatásokat.

72ff2fb4f50f515a5b5a65557b11adf7.jpg

A cégeknek tehát hasznos, mert kapcsolatba léphetnek a vásárlóikkal és megtudhatják mivel elégedettek és melyek azok a dolgok, amelyek nem nyerték el a tetszésüket. A felhasználók pedig könnyebben kiválaszthatják a sok szolgáltatás közül azt amelyik megfelelő lesz a számukra, hiszen megismerhetik mások tapasztalatait még mielőtt döntenének.

Mi a véleményetek az EvenVoiceról? Szívesen kipróbálnátok?

Letöltés iOS-re:
appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!