Adorables - új magyar játék a piacon

Az Adorables című, magyar fejlesztésű indie-játékban cuki kis lények hármas csoportját irányítva küzdhetünk egymás és a gép ellen különféle minijátékokban. Platformtól függően (telefon vagy PC) a körökre osztott játékban az egér segítségével vagy az érintőképernyőn matatva jelölhetjük ki a lényeinket, megadjuk mozgásirányát és lendületét, hogy aztán a pipára rátenyerelve egymásnak eresszük a cukiságokat.

shot_06.png

A minijátékok folyamán lehetőségünk van focizni, strandfocizni és hokizni, ezekben a célunk a labda és az ellenfél bejuttatása a kapuba. Bizony, az ellenfél játékosát is érdemes belerúgni a kapuba, mert ekkor kiesnek az adott körből, megkönnyítve a dolgunkat. Az utolsó vérig játékban a cél az ellenfél letuszkolása a hajóról a tengerbe, a zászlórablás pedig a megszokott Capture the Flag játékmód. A még nem elérhető Mummy mód gyakorlatilag egy fogócska lesz: aki a legtovább tudja elkerülni a pályán lévő múmiákat (akit elkapnak, abból is múmia lesz), az kapja a pontot.

shot_03.png

A játék online és offline is támogatja a többjátékos módot, mindezt ráadásul platform függetlenül, tehát könnyedén megteheted, hogy míg te a mobilodon játszol, addig a barátod/testvéred/akárkid a számítógépe mögött ülve próbáljon legyőzni téged.

shot_09.png

A játék grafikája leginkább az Angry Birdsre emlékeztet, aranyos, egyszerű, a karakterek imádni valóak, és korlátozott körülmények között testre szabhatók; a különféle külső jellemzőket (szín, szem, száj, fejfedő, testalkat) a győzelmeink alatt kiérdemelt arannyal oldhatjuk fel. Ilyen csomagokat a játék mikrotranzakciós rendszerével is lehetőségünk lesz beszerezni, meggyorsítva ezzel lényeink formálását.

shot_10.png

shot_12.png

Mindenképp érdemes kipróbálni a játékot, mert egyszerű, könnyen megtanulható az irányítása, Androidon teszteltem, ott beléptet a GamePlay és a Google+ szolgáltatásokba, ezek nélkül nem is sikerült használnom. ha megtetszik, biztosan nem fogod abbahagyni. Elérhető Windows, Windows Phone és Android rendszerekre, az iOS verzió még várat magára.

Android: Windows Phone: Windows:
playstore-icon.png wp7market.png wp7market.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!