Én Kicsi Tescóm - új magyar szimulációs játék

A Possible Games a Tescoval közösen egy új digitális platformot teremtett, melyen a játékosok egymással és a valódi Tescóval a saját virtuális játékukon és Tescójukon keresztül tudnak játszani, kapcsolatba lépni. Az Én Kicsi Tescóm ingyenes játék iOS és Android platformokon is elérhető, a 3,6 milliós magyar okos-eszköz piacon már most havi 2 millió játékindítást regisztráltak.

3.jpg

A játékosok, a világon elsőként, exkluzív betekintést nyerhetnek az áruházlánc világába, építhetik és szépíthetik saját Tescójukat, miközben jót játszhatnak a barátaikkal. Az alkalmazás segítségével, játékos módon bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy áruházat üzemeltetni, az árukészlet megrendelésétől kezdve, a polcok elhelyezésén át, egészen az áruház feldíszítéséig. Közösségi funkcióinak köszönhetően a játékosok egymással is köthetnek üzletet. Vannak heti küldetések is, mlyeket ha teljesítünk, bónuszokat tudunk aktiválni.

2.jpg

Menedzser játékok váltják ki a legnagyobb elkötelezettséget, és így ennél a műfajnál a legmagasabb a játékosok visszatérési aránya. “Az emberek szeretik ezt a játékot, mert illeszkedik az életritmusukba (több rövidebb feladatot hajtanak végre, játék közben tudnak mást is csinálni), ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a játékmenetek hosszúsága. Átlagban 11 percig játszanak az Én Kicsi Tescómmal, míg az iparági átlag 3 perc körül van” emeli ki Késmárki László a POSSIBLE Games Kft ügyvezetője.

4.jpg

Az alábbi videó mindent megmutat a játékról, amit letöltés előtt tudni érdemes.

 

appstore.png

googleplay.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!