Dance Party iPhone-ra

Motion Game az Apple TV-hez

Ahogy az Apple készülékek és operációs rendszerek fejlődnek, egyre jobb kommunikáció tud kialakulni közöttük. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy az Apple egyelőre nem gondolkodik abban, hogy az Apple TV támogassa a játékokat és egyéb appokat. Épp ezért a Rolocule Games nevű kis cég kitalálta, hogyan tudja hasznosítani ezt a kommunikációt, és megalkották a Dance Party alkalmazást.

1.jpg

Kezdjük azzal, hogy ez úgy hangzik, mint Nintendo Wii-n futó app, vagy akár az Xboxon futó Dance Central, és nem véletlenül. Az app az iPhone-ból vagy iPod Touchból kézi vezérlőt csinál, multiplayer funckciójával pedig az összes játékos kezébe kell egy-egy ilyen készülék. Mivel az iPhone rendelkezik minden szükséges szenzorral, így egyszerűen lehet a segítségével érzékelni a táncos mozgását.

2.jpg

A játék képernyője természetesen a TV képernyő, így az egész családnak kiváló szórakozást nyújt. Sajnso iPad-en nem működik, érthető okokból, nehéz lenne tánc közben a kézben tartani egy nagy képernyős készüléket. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, csak a prémium csomagok kerülnek hozzá pénzbe, ezek In-App vásárlással szerezhetőek be.

4.jpg

Forrás: Cult of Mac

appstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!