Rider Tarot - ha szeretnéd tudni a jövőt

Ma újabb magyar fejlesztésű alkalmazást mutatunk be, ezúttal kicsit eltávolodva a játékok világától. Az appot most is a programozó mutatja be, ám ezúttal a blog szerkesztője és az app készítője ugyanaz a személy. Sajnos az app egyelőre csak angol nyelven érhető el, ám ha szeretnétek magyarul használni, jelezzétek kommentben, és szívesen elkészítem magyar nyelven is.

1.png

Az app a klasszikus Rider-Waite Tarot 22 nagy arkánumát használja a jóslásokhoz. A kis arkánumokat, bár sokkal átfogóbb képet nyújtana, praktikus okokból nem alkalmaztuk, ugyanis 78 lap nem férne el egy iPhone képernyőjén. Az app jelenleg 6 jóslást ismer, ebből egyet, a napi kártyahúzást lehet ingyen használni, de aki elkezdi, hamar meglátja, milyen hasznos ez a jóslási módszer. Naponta egy kártyát érdemes húzni, és a mentés funkcióval célszerű el is menteni későbbre.

2.png

A What Happens (Mi történik) jóslás megmutatja, hogy egy adott dolognak milyen várható kimenetele lesz, a körülmények elemzésével együtt. A What Should I Do (Mit tegyek) abban ad tanácsot, hogyan viselkedj és hogyan ne, és ha ezt követed, mi lesz a dolog várható vége. A Decision a döntésekben segít, ha két dolog között kell választanod, megmutatja a rövid-, közép-, és hosszútávú kimenetelét a döntésnek.

Az Emotions (Érzelmek) megmutatja, hogy egy másik emberrel kapcsolatban te hogy gondolkodsz-érzel-viselkedsz, illetve ugyanezt visszafelé is, valamint a kapcsolat várható alakulását is. Ez természetesen nem csak szerelemre, hanem bármilyen emberi kapcsolatra alkalmazható. A Solution pedig egy adott problémára megoldást mutat. Készül, és hamarosan megjelenik a Horosazkóp kirakás is, mely a 12 legfontosabb életterület jövőjét mutatja meg.

3.png

A jóslások alkalmazáson belüli vásárlással érhetők el, darabja 0.79 Euró. A jó hír, hogy az első vásárálás után azonnal eltűnnek a reklámok, és a harmadik jóslás megvételével az összes többi, a jövőben megjelenő jóslások is elérhetővé válnak.

Természetesen lehet most majd támadni az ezotéria követőit, de mindenkit arra kérünk, hogy tegye ezt emberhez méltó módon. Minden más hozzászólást moderálni fogunk.

appstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!