Telenor Okostelefon Akadémia

Sajtóközlemény

„Internet of Things – a gépek lázadása?” – Okos eszközök hálózata, okos otthon, okos környezet

Az okoseszközök egyre több feladatunkat automatizálják és egyre nagyobb számban kapcsolódnak az internetre, hogy még hatékonyabban lássák el feladataikat. Ez az Internet of Things, azaz a tárgyak internete. A netre (vagy otthoni hálózatra) kapcsolt okos masinák, háztartási gépek száma már évek óta meghaladja az online kapcsolattal rendelkező emberekét, és előrejelzések szerint 2020-ra mintegy 26 milliárd internetre csatlakoztatott tárgy fog körülvenni minket.

  • Mit gondoltunk korábban az intelligens otthonról, és mit hozhat a jövő?
  • Milyen eszközök csünghetnek az interneten körülöttünk?ű
  • Lehet-e az intelligens otthon központja és irányító eszköze az okostelefon?
  • Hogyan tehetik az okos otthon megoldásai még ergonomikusabbá a lakásainkat, házainkat?
  • Biztonságos, ha mindent egymással kommunikáló gépek végeznek körülöttünk?

Ezeket és hasonló kérdéseket járjuk körül veletek a következő Okostelefon Akadémián. Érdekes előadások, izgalmas játékok és mozgalmas EXPO várható. A készülékgyártók legfrissebb készülékeikkel érkeznek, és ha jól állnak a csilalgok, több érdekességet is elhoznak a szeptember elején megrendezett, berlini IFA kiállításon bemutatott újdonságaik közül. Az érdekes programok végén pedig az Okostombola sorsolás és egy izgalmas játék teszi majd fel a koronát, ahol szintén nyereményekkel gazdagodhattok.

telenor.jpg

Dátum: 2014. szeptember 17.
Időpont: 18:00– 21:30
Helyszín: Millenáris „D” csarnok (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd az oa@eurolex.hu e-mail címen, OA7 tárggyal! A regisztrációkat 2014. szeptember 16. 17:00-ig dolgozunk fel.
Amennyiben a rendezvény kapacitását meghaladó regisztráció érkezik, előfordulhat, hogy a későn regisztrálóknak nem tudunk helyet biztosítani. Kérjük, amint tudod, hogy csatlakozol hozzánk, regisztrálj a biztos helyért és gyere is el, gyertek is el J

Oszd meg a hírt, ajánld barátaidnak is! :)
Szeretettel várunk!
Telenor

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!