Magyarországon is kapható az LG G3 S

Sajtóközlemény

Magyarországon is kapható a népszerű LG G3 okostelefon középkategóriás változata, a G3 S. A készülék a G3 által már jól ismert fémes kialakítást és lézeres autófókuszt egy 5,0 hüvelykes, vékony keretes kijelzőjű kompakt készülékben teszi elérhetővé. Az LG G3 S így a középkategóriás okostelefonok mezőnyében nyújt prémium élményt.

„A G3 S készülékünk a belépőszintű és a középkategóriás okostelefonok egyre növekvő piaci szegmensét célozza meg a G3 csúcskategóriás jellemzőinek segítségével. Az eredmény pedig egy kompakt okostelefon a legújabb népszerű funkciókkal és az ehhez szükséges teljesítménnyel” — mondta Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi értékesítési vezetője.

Az LG G3 S 5,0 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek a készülékházhoz viszonyított aránya 74,1%-os ― ezek a méretek a középkategóriás okostelefonok piacán kiemelkedőnek számítanak. Az LG G3 S a csúcskategóriás társából magával hozta a lézeres autófókuszt és a „Floating Arc” kialakítást. Az ergonómikus forma és vékony oldalprofil kényelmes fogást biztosít a mindennapi használat során. A letisztult formatervezés, valamint a kijelző rendkívül vékony kerete is hozzájárul a készülék páratlan eleganciájához. Az igazán hosszú üzemidőről pedig egy 2540 mAh-s, nagy teljesítményű akkumulátor gondoskodik. A készülék négymagos processzort kapott, 8GB memóriával rendelkezik és az Android KitKat operációs rendszer 4.4.2 verziója fut rajta.

lgg3s.png

A kényelmes, gyors és minőségi fényképezéshez több, az LG G3-nál már megismert funkciót is kapunk az LG G3 S-től: életünk pontos pillanatait egy 8 megapixeles kamerával tudjuk rögzíteni, ami lézeres autofókusszal rendelkezik. Ennek a lényege, hogy a kamera lézersugárral méri meg a tárgyak és a kamera közötti távolságot, így gyorsan tud fókuszálni és éles képeket készíteni. Az eddigiektől eltérően az érintéssel fényképezés (Touch & Shoot) funkció egy lépésben fókuszál és készíti el a fotót, elég megérinteni a fókuszpontot a kijelzőn és már kész is a kívánt kép. A kézmozdulattal történő fényképezés révén pedig ökölbe szorított kézzel lehet elindítani egy 3 másodperces visszaszámlálást a felvétel elkészítéséhez.
A telefonon való gépelést az intelligens billentyűzet (Smart Keyboard) segíti úgy, hogy megjegyzi a használója gépelési stílusát és 75%-kal csökkenti az elgépelési hibalehetőséget. A QuickMemo+ funkcióval pedig könnyedén lehet jegyzetelni és rajzolni is.

Az LG G3 S már kapható a Telenor kínálatában, All-In L csomagban 0 forinttól.

Fő paraméterek:

  • Chipkészlet: 1,2 GHz-es négymagos Qualcomm® Snapdragon™ 400 processzor
  • Kijelző: 5,0 hüvelykes HD IPS (1280 x 720, 294 ppi)
  • Memória: 8 GB / 1 GB RAM / MicroSD-foglalat
  • Kamera: 8 MP lézeres automatikus élességállítással (hátlapi) / 1,3 MP (előlapi)
  • Akkumulátor: 2540 mAh (cserélhető)
  • Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat
  • Méret: 137,7 x 69,6 x 10,3 mm
  • Tömeg: 134 g
  • Hálózat: 4G LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
  • Csatlakoztatási lehetőségek: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS/Glonass, NFC, USB 2.0
  • Színek: fémes fekete, selyemfehér, csillogó arany
  • Egyéb: érintéssel fényképezés, intelligens billentyűzet, QuickMemo+, kézmozdulattal történő fényképezés

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!