City Sweeper - takaríts fel gyorsan!

icon.pngA napokban megjelent Androidra a City Sweeper nevű magyar fejlesztésű játék, ami játékos formában mutat rá arra, hogy ne szemeteljünk, hiszen ebben a játékban nekünk kell megtisztítanunk a város utcáit a sok szeméttől. Ehhez rendelkezésünkre fog állni egy ipari takarító gép, amivel viszonylag gyorsan végig tudunk menni az eldobált, illetve elszórt üveg, homok, illetve pénz kupacokon.

A játék lényege, hogy az elején, a már említett takarító masinával el kell navigálnunk a város megadott pontjára, majd ott összeszedni az összes elszórt hulladékot. A feltakarításukért krediteket kapunk, aminek a segítségével újabb, gyorsabb járművet vehetünk. Összesen 3 járgány található benne, jelenleg nincs tudomásom arról, hogy bővülni fog a lista, bár nem elképzelhetetlen. Menet közben arra is figyelnünk kell, hogy az üzemanyagtartály nehogy kiürüljön. Ha ez megtörténik, akkor felugrik egy képernyő, ahol két lehetőség közül választhatunk: az első, hogy 3000 kreditet elköltünk és rögtön tele lesz a tartály, a másik, hogy megvárjuk, amíg jön a tartálykocsi, és szépen lassan feltölt.

01.png 02.png
03.png 04.png

Megmondom őszintén, a játék képeit megnézve nagyon ígéretesnek tűnt, ám amint kipróbáltam, az első szó, ami az eszembe jutott, az "undorító" volt. Nem maga a játék miatt, azzal semmi gond, viszont kicsit soknak tartom, hogy elkezdődik a játék, és beugrik a teljes képernyős reklám. Elfogy az üzemanyag és nem a nehezen összegyűjtött kreditedből akarod feltankolni? Várd meg a tartálykocsit, hogy majd szépen lassan feltöltse az üzemanyagot, de mikor 50%-nál tart, megint meg ki kell nyomni a felugró ablakot. Végeztél a küldetéseddel? Miért nem nézel meg rögtön mindjárt még egy reklámot? Én itt mondtam azt magamnak, hogy oké, meg kell élni valamiből, de azért ennyire ráeröltetni a játékosokra a folyamatos reklámokat, azért egy picit túlzásnak találom.

05.png 06.png
07.png 08.png

Ezek ellenére azt gondolom, hogy ha el tudjátok viselni a sok felugró reklámot, akkor egész sokáig el lehet játszani vele, ráadásul még a viszonylag régebbi telefonokon is gond nélkül elfut (én Samsung Galaxy Nexus-on próbáltam, ami nem egy mai darab, de akadás nélkül ment). A játék ingyenesen tölthető le a Play Store-ból, szóval egyszer megéri kipróbálni :-) (legalábbis ha bírod a reklámokat ;) ). Más platformokon egyelőre még nincs, de szerintem nemsokára almás készülékeken is fogunk vele találkozni, de majd úgyis kiderül.

Letöltés Android-ra:

googleplay.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!