Magyarországon is kapható a Lumia 735 okostelefon

Sajtóközlemény

Mostantól Magyarországon is kapható a Lumia 735 okostelefon. A kecses, kompakt készülék széles látószögű előlapi kamerát, integrált Microsoft szolgáltatásokat, valamint felhasználóbarát képkészítést és tartalommegosztást kínál.

A Lumia 735 készülék vékony kialakításával, élénk stílusával és kiemelkedő teljesítményével páratlan okostelefon élményt nyújt. A 4G LTE támogatásnak, valamint a Windows Phone 8.1 operációs rendszernek köszönhetően a Lumia 735 egy igazán személyre szabható telefon:

lumia735_1.png

  • A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak a széles látószögű előlapi kamerával. Ennek köszönhetően akár az egész család részt vehet a videóbeszélgetésben.
  • Az 5 megapixeles, Full HD előlapi kamerának köszönhetően a telefonnal remek önarcképek (selfie-k) készíthetők, amelyeket a felhasználók gyorsan és könnyedén megoszthatnak például a Facebookon és az Instagramon.
  • 24 milliméteres fókusztávolsággal a Lumia 735 előlapi kamerája még nagyobb területet érzékel, így csoportkép készítése során senki sem marad le a fotóról, még több mutatható be egy érdekes háttérből.
  • Az előretelepített Lumia Selfie alkalmazással még egyedibb selfie képek készíthetőek.
  • Az erős, 1.2 GHz-es, négymagos Qualcomm® Snapdragon™ 400 processzor gyors és zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít. A legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszer pedig olyan integrált funkciókat kínál, mint például az Értesítés Központ egy mozdulattal elérhető értesítései és a Word Flow billentyűzet. A Snapdragon 400 processzor a Qualcomm Incorporated leányvállalata, a Qualcomm Technologies Inc. (QTI) terméke.
  • A majdnem 180 fokos betekintési szögnek köszönhetően a felhasználók bárhol élvezhetik kedvenc műsoraikat, filmjeiket vagy videoklipjeiket a 4.7” méretű HD OLED kijelzőn, akár napfényes időben is.
  • A készüléken utazás közben is nagyszerűen használhatók az olyan beépített Microsoft szolgáltatások, mint a Skype, a Microsoft Office Mobile, az Outlook, a Word, az Excel, a OneNote és a PowerPoint.
  • A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók és más tartalmak szinkronizálásához, tárolásához, hozzáféréséhez és megosztásához.
  • A felhasználók lejátszási listákat, HERE útvonalakat, weboldalakat és dokumentumokat tűzhetnek ki élő csempe formájában a kezdőképernyőre, így gyorsan hozzáférhetnek kedvenc tartalmaikhoz.
  • A Windows Phone platform olyan alkalmazások széles választékát teszi elérhetővé, mint például az Instagram, az Adidas miCoach, a Vimeo és a Flipboard. A készülékek közötti szinkronizálásnak köszönhetően pedig a felhasználók ott folytathatják megkezdett tevékenységeiket, ahol az előző eszközön abbahagyták.
  • A HERE Térkép, Drive+ és Transit applikációk jól használhatók a telefon 4.7” méretű kijelzőjén.
  • Az új „SensorCore” technológia energiahatékony mozgásérzékelést és helymeghatározást biztosít, így a telefon ideális olyan fitnesz alkalmazásokhoz, mint például a Bing Egészség és Fitnesz, a Fitbit és az Adidas miCoach.
  • 2220mAh akkumulátor egész napra elegendő energiaforrást biztosít a készüléknek, a vezeték nélküli hátlap használatával pedig tovább növelhető a készenléti idő (a vezeték nélküli töltő külön vásárolható meg).

“A felhasználók egyre gyakrabban használják a telefonjaik előlapi kameráját közeli selfie képek készítésére vagy Skype videóhívásokra. Az egyedi Lumia innovációknak és a Microsoft szolgáltatásoknak köszönhetően a Lumia 735 okostelefon segítségével könnyebbé válik a képkészítés és a tartalommegosztás” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsment igazgatója.

lumia735_2.png

A Lumia 735 készülék élénk narancssárga és zöld színekben, valamint stílusos sötétszürkében és fehérben kapható Magyarországon.

Specifikációk:

Operációs rendszer Windows Phone 8.1 Lumia Denim frissítéssel
Kijelző 4,7” HD OLED, 720x1280; napfényben olvasható; rendkívüli érintésérzékenység, kesztyűben és körömmel egyaránt használható
Akkumulátor 2220mAh akkumulátor
Csatlakozás Snapdragon 400 processzor integrált 4G LTE modemmel, NFC, Qualcomm® IZat™ GNSS (BeiDou-val), 802.11n Wi-Fi, BT 4.0 LE és FM, microUSB, DLNA, Micro SIM
Processzor 2.2 GHz négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzor
Elsődleges kamera 6,7 MP, Frissített Nokia Camera, LED vaku
Másodlagos kamera FULL HD 5 MP nagy látószögű, 1080p videó
Memória 8 GB belső memória; 15 GB ingyenes OneDrive felhőtárhely, micro SD 128GB-ig bővíthető

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!