(LG) Sajtóanyag - Mobilozás ablakon át

Mobilozás ablakon át

Az LG G3 QuickCircleTM okostokján át elérhetők a legfontosabb funkciók

Az LG Electronics (LG) vezető okostelefonja képességeihez illő tokot is kapott, amelynek ablaka hozzáférést enged az alapvető mobilfunkciókhoz, miközben trendi külsőben védi is a készüléket. A QuickCircleTM tok többféle színben teszi még vonzóbbá az LG csúcskészülékét, ráadásul kitűnő ajándék karácsonyra is.

A rózsaszín, türkizkék, fehér, sötétszürke vagy barna színekben pompázó okostok ablakán át maximálisan hat alkalmazás érhető el. Ebből a hatos listából mi választhatjuk ki melyek a számunkra fontos funkciók. A Beállítások menüpont alatt az ablakon át megjelenő órának a stílusát is megváltoztathatjuk és a tok felnyitásával a menü teljes tartalma elénk tárul. Hívásainkat fogadhatjuk és elutasíthatjuk becsukott tok mellett és a hívásinformációkat is elérjük, ahol pedig lefele görgetéssel az egész listát átnézhetjük. Az új üzenetek elérését is lehetővé teszi a kerek ablak, valamint fotózhatunk is így, ha nem szeretnénk változtatni az alapvető exponálási beállításokon. Nagyon hasznos a zenelejátszáshoz való hozzáférés, hiszen utazás közben elég csak a csukott tokon át elindítani a zenét. Lépéseink számát, a napi elégetett kalóriánkat és aktivitás listánkat is egy mozdulattal elérjük a QuickCircleTM toknak köszönhetően az LG Health App-re kattintva.

lg_g3_quickcircle_sdk-02.jpg

 

A QuickCircleTM tok az LG által fejlesztett Knock On-nal, azaz dupla koppintással aktiválódik, ami alapvetően egy design órát jelenít meg és egy elhúzó mozdulattal érhetjük el a tok nyújtotta funkciókat. 

Az LG idén bemutatta a világ elsőQuickCircleTMtokra fejlesztett mobiltelefonos játékát, a Puppy Pop-ot. Ezzel útközben játszani is lehet a készüléken anélkül, hogy felnyitnánk a tokot. Játék közben pedig tudjuk fogadni a hívásokat, megnézni az időt vagy akár fotózni is. A Puppy Pop egy ingyenes „párosíts össze hármat” típusú puzzle játék, amelyben vonalat kell húzni három vagy több azonos kutyuson keresztül a pontgyűjtéshez, és eközben minél többet el kell távolítani a képernyőről a rendelkezésre álló időn belül.

Az LG lehetővé teszi az Androidos alkalmazásfejlesztőknek, a letölthető LG QCircle szoftverfejlesztő csomag (SDK) révén, hogy olyan alkalmazásokat és funkciókat fejlesszenek a tokhoz, amelyek annak kerek ablakán keresztül használhatók, a tok felnyitása nélkül. A szoftverfejlesztő csomag a következő weboldalról tölthető le: developer.lge.com.

[x]

Fényképek: LG sajtóanyag

puppy_pop_game_for_lg_quickcircle_case_1.jpg

LG Electronics

Az LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója, amely világszerte 113 helyen több mint 87 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 2013-ban 58,14 billió koreai wonos (53,10 milliárd amerikai dolláros) éves forgalmat ért el globális szinten. Az LG öt üzleti területen tevékenykedik – szórakoztatóelektronika, mobilkommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionáló és energetikai megoldások, valamint a járműalkatrészek –, és a síkképernyős televíziók, mobiltelefonok, légkondicionálók, mosógépek és hűtőszekrények egyik vezető gyártója a világon. Az LG Electronics elnyerte az 2013-as ENERGY STAR® „Év Partnere” minősítést. További hírek és információk a www.LGnewsroom.com címen érhetők el.

LG Electronics Mobile Communications Company

Az LG Electronics Mobile Communications Company világszerte vezető szerepet játszó mobilkommunikációs és informatikai vállalat. A csúcstechnológia és az innovatív formatervezés ötvözésével az LG arra törekszik, hogy világszerte minőségi mobilkörnyezetet teremtsen vásárlói számára. Az LG konvergens technológiákat és mobil számítástechnikai termékeket fejleszt, miközben továbbra is vezető szerepet tölt be a mobilkommunikáció területén a letisztult megjelenés, és az intelligens technológia tökéletes ötvözésével. 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!