A klasszikus megjelenés és a modern funkciók ötvözete: hamarosan bemutatkozik az LG Watch Urbane

Budapest, 2015. február 16. — Fémházas, Android Wear operációs rendszert futtató luxuskategóriájú okosórát mutat be az LG Electronics (LG) a Mobile World Congress (MWC) szakmai kiállításon. Az LG Watch Urbane neve arra a kifinomult, kozmopolita szellemre utal, amely tervezését jellemezte, az eszközt emellett páratlan technológiai megoldások és teljesítménymutatók jellemzik. Az új okosóra tökéletes eszköz mindazoknak, akik a stílust és a technológiát szeretnék ötvözni mindennapjaik során.

Folytatja az előd LG Watch R hagyományait a márka legújabb fejlesztése, az LG Watch Urbane – előbbi volt ugyanis a körszámlappal rendelkező okosóra, Plastic OLED (P-OLED) technológiájú kijelzővel, amit 2014 októberében mutatott be a vállalat. A Watch R dizájnja a sportos eleganciát, az aktívabb életvitelt vette alapul, az LG Watch Urbane pedig egy elegánsabb és vékonyabb kialakítással nők és férfiak számára is elegáns, ideális viseletet jelent. A luxusóra-gyártás hagyományait követő kialakítású LG Watch Urbane a klasszikus dizájnt és az innovatív funkciókat házasítja, így visz kényelmet és stílust a felhasználók mindennapjaiba, még magasabbra téve az elődmodell által emelt mércét.

lgwatchurbane.jpg

Az LG Watch Urbane a Watch R-ben debütált 1,3 hüvelykes, kör alakú P-OLED kijelzővel érkezik, a szűkebbre tervezett keret azonban kecsesebb vonalakat, elegánsabb megjelenést eredményez. A LG Watch Urbane mindenben megfelel a minőségi karórákkal szembeni elvárásoknak, így tökéletes divat-kiegészítőként is használható. A Watch Urbane rozsdamentes acél háza polírozott ezüst és arany kivitelben lesz elérhető, hozzá illő, valódi varrott bőrből készült szíjjal a klasszikus dizájn érdekében. A szíj bármilyen 22 milliméter szélességű modellre kicserélhető, így akár az alkalomnak, akár viselője hangulatának megfelelően változtatható az óra összhatása. Az intuitív, érintőképernyős felhasználói felület révén pedig az LG Watch Urbane minden, legalább Android 4.3-at t futtató okostelefonnal kompatibilis.

A G Watch R-hez hasonlóan az LG legújabb Android Wear eszközét is szívritmus-monitorozó (photoplethysmography, PPG) szenzorral szerelték, ez viselője szívfrekvenciáját és átlagos pulzusát méri, például edzések alkalmával. Az Always-On funkció lehetővé teszi, hogy a kijelző folyamatosan bekapcsolt állásban legyen, alapesetben természetesen csökkentett fényerővel, az akkumulátor igénybevételének csökkentése érdekében.

"Az LG Watch Urbane klasszikus dizájnja és okos funkciói összességében tökéletes okosórát eredményeznek, amely így méltó folytatása a G Watch és a G Watch R sorozatának, amelyek az aktívabb, sportosan elegáns stílust képviselték" – mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. "Az LG Watch Urbane jól illeszkedik azon törekvésünkbe, hogy a hordható eszközöket a felhasználók mindennapi kiegészítőknek, és ne különleges kütyüknek tekintsék" – tette hozzá.

A termék megjelenését és a várható árakat az egyes piacokon a vállalat a későbbiekben jelenti majd be.

Jellemzők:

• Chipset: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
• Operációs rendszer: Android Wear™Kijelző: 1,3 hüvelyk P-OLED (320 x 320, 245ppi)
• Méret: 45,5 x 52,2 x 10,9 mm Memória: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
• Akkumulátor: 410mAh
• Szenzorok: 9 axis (giroszkóp/ gyorsulásmérő / iránytű) / barométer / PPG (szívfrekvencia-szenzor)
• Szín: Arany / Ezüst
• Egyéb: Por- és vízálló (IP67)

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!