Megérkezett a HTC One M8s

Az új HTC One M8s fém készülékházban, lekerekített ívekkel és ragyogó, 5”-es full HD kijelzővel érkezik. Utóbbit Corning® Gorilla® Glass teszi ellenállóbbá az ütésekkel, karcokkal szemben.

“A HTC One M8s a díjnyertes HTC One M8 készülék praktikus kialakítását tudhatja magáénak, remek hangzással és képalkotási képességekkel felvértezve.” – mondta el Mihai Nodea, a HTC Romániáért, Magyarországért és Moldováért felelős regionális menedzsere.

htc_one_m8s_perleft_gunmetal.jpg

A HTC One M8s 5MP-es előlapi és 13MP-es hátlapi kamerával érkezik, a HTC Eye™ Experience szoftveren keresztül pedig számos szerkesztési lehetőség közül választhatunk a különleges fotók elkészítéséhez. A kiváló hangzásról a HTC Boomsound™ gondoskodik. Két előlapi sztereó hangszórója éles, tiszta hangokat biztosít zenehallgatás és filmnézés közben is.

A készülék 2840 mAh-s akkumulátorral és Qualcomm® Snapdragon™ 615 nyolcmagos processzorral bír, így a megfelelő üzemidő és a gyors működés is garantált.

A HTC One M8s Android Lollipop 5.0-s és a Sense 6.0-s verziójával érkezik. Mindezt a HTC BlinkFeed egészíti ki, ami élő kezdőképernyőként azonnali hozzáférést biztosít a közösségi oldalak posztjaihoz és a legfrissebb hírekhez. A könnyebb, gördülékenyebb használatot a Motion Launch™ biztosítja, így például hívásfogadáshoz elég a készüléket a fülünkhöz emelni. A HTC Switch segítségével pedig egyszerűen költöztethetjük át adatainkat más Android mobil operációs rendszert futtató készülékről vagy iPhone-ról. A HTC One M8s 16GB-os belső memóriája micro SD kártyával akár 128GB-ig bővíthet.

A készülék sötétszürke színben 2015. április végétől lesz elérhető Magyarországon.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!