Huawei a CES-en

Las Vegas, Nevada,2016, január 5. – A Huawei fogyasztói üzletága a 2016-os CES (Consumer Electronics Show) szórakoztatóelektronikai kiállításon tartott bejelentései során megosztott részleteket azokról a partneri megállapodásokról, amelyek segítségével a legújabb fogyasztói elektronikai eszközökben egyesítik a legmodernebb technológiát, a fizetést, a hangzást, és a divatot.

A Huawei a különböző típusú termékeivel egy új mobil ökoszisztémát szeretne megteremteni, amely ötvözi a technológia és a lifestyle dizájn legnagyobb előnyeit.” – mondta el Richard Yu, a vállalat fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. „Azok a készülékek, amelyek az együttműködéseinkből születnek, mind a prémium minőséget képviselik és tökéletes felhasználói élményt kínálnak vásárlóinknak.”

Huawei Mate 8 premier

image1_1.jpeg

Az eddigi legerősebb chipset-tel, a nagy kapacitású akkumulátorral és a stílusos dizájnnal a Huawei Mate 8 tökéletes választás napjaink állandóan úton lévő üzletemberei számára. A Mate 8-at hatékonyságra tervezték, hardverét és szoftverét ezért úgy alakították ki, hogy a legjobb eredménnyel működjön, elegáns és gördülékeny felhasználói élményt nyújtson.

“A Mate 8 –cal olyan innovatív készüléket kínálunk, amelyik tökéletesen megfelel az új üzleti életben egy okostelefonnal szemben támasztott elvárásoknak: ezzel a gyors, kompromisszumoktól mentesen tervezett telefonnal a felhasználók hatékonyabban képesek dolgozni, így időt takarítanak meg, amelyet személyes kapcsolataik ápolására és céljaik elérésére fordíthatnak.” – mondta el Kevin Ho, a vállalat fogyasztói üzletágának mobiltelefonokért felelős elnöke. „A Huawei Mate 8 a legújabb felső-kategóriás okostelefon, amelyben az elképesztő teljesítmény és a hosszú akkumulátor idő tökéletes egyensúlyban van egymással. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy kapcsolatban maradjanak egymással és életük minden területén hatékonyabbak legyenek.”

Elérhetőség

A Mate 8 Magyarországon várhatóan január végétől lesz megvásárolható, 199 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron a Media Martknál és az EDigitalnál ezüst (moonlight silver) és szürke (space grey) színekben.

Teljesítményre és hatékonyságra tervezve

Innovatív hardverrel felszerelve a Mate 8 az első okostelefon, amelyet az új Kirin 950 chipset futtat. Ez a korábbi Kirin 925-ös verzióhoz képest 100 százalékkal magasabb CPU-teljesítményt, 125 százalékkal megnövelt grafikus gyorsítást, és 70 százalékkal magasabb energiahatékonyságot kínál. A chipset 4 A72 2.3 GHz és 4 A53 1.8 GHz magot működtet, ennek a felépítésnek köszönhetően a készülék az energiahatékonyságot és a csúcsteljesítményt ötvözi.  A készülékbe 3GB RAM és 32GB ROM került, de elérhető lesz 4GB RAM, 64GB ROM készülék-variáns is.

4000mAh-s akkumulátorával a Mate 8 az egyik legjobb energiahatékonyságot kínálja az iparágban: akár két és fél napot normál használat közben. Gyors töltési technológiájának köszönhetően a telefon 30 perc alatt feltölthető olyan szintre, hogy egy napig kitartson, 105 százalékkal gyorsabban, mint az Apple iPhone 6s Plus. Normál használat során a fogyasztók közel két és fél napig töltés nélkül használhatják a Mate 8-at. Gyakori használat esetében a telefon valamivel kicsit több mint másfél napot kibír töltés nélkül.

A Mate 8 egy továbbfejlesztett 6 rétegű hűtési technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően a készülék kevésbé melegszik, ráadásul az energiafelhasználása is mérsékeltebb.

image2_1.jpeg

Új M2 10”-os tablet – Együtt a Huawei és a Harman/Kardon

image1.jpeg

A Huawei 2015. szeptemberében mutatta be a Harman/Kardonnal, a világszerte elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó céggel együttműködésben készített 8 colos M2 tabletét.  Az új, 10 colos tabletet szintén a Harman/Kardonnal együtt készítette a Huawei szintén a még tökéletesebb hangzás érdekében.

Az 1953-ban a zene és művészetszerető Dr. Sidney Harman és Bernard Kardon alapított Harman/Kardon cég innovatív dizájnjáról és vállalkozó szelleméről ismert. A Harman/Kardon a legmodernebb Clari-Fi zenetárolási technológiáját építette az M2-be, amely segítségével a készülék képes visszaállítani a zenében az elveszett adatokat és kompenzálni a kiesett magas frekvenciájú hangokat. Az M2 tökéletes veszteség-mentes zenei élményt és hihetetlen surround stereo hangzást biztosít.

 

Új arany Nexus – Együtt a Huawei és a Google

A Huawei és a Google 2015. szeptemberében mutatta be a Nexus 6P okostelefont, amely a Google legújabb operációs rendszerét, az Android 6.0 Marshmallow-t futtatja. A Huawei nagy örömmel folytatja együttműködését a Google-lel, amely keretében bemutatja a Nexus 6P arany változatát is. Az új arany Nexus stílusos megoldást kínál azoknak, akik egy igazi luxuskészülékre vágynak.

image3.jpeg

2016-ban a Huawei minden működési területén folytatja a közös munkát iparági vezető partnereivel, továbbra is csúcstechnológiát és innovatív termékeket kínálva fogyasztóinak.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!