A HTC és az Under Armour bejelentette a UA HealthBox-ot

A teljes körű megoldást kínáló fitnesz rendszer előrendelhető

A HTC és az Under Armour bejelentette a UA HealthBox™ fitneszrendszert, ami az egészséggel és a sporttal kapcsolatos legfontosabb adatokat méri, követi és kezeli az alvás, a mozgás és a táplálkozás során. A UA Record™-ra épülő HTC által készített UA Healthbox tartalmaz egy sportkarkötőt, egy szívritmus-mérőt és egy kis mérleget, melyek csatlakoznak a UA Record rendszeréhez, ezáltal fontos adatokat biztosítanak a felhasználó egészségével és erőnlétével kapcsolatban. Az új UA Record letölthető a Google Play™ áruházból és az App Store-ból.

connectedfitness_1.jpg

HTC vagy más Android, illetve iOS rendszerű okostelefonnal a UA Record napi bontásban mutatja a felhasználó által végzett aktivitást. A UA HealthBox-ot egyszerű üzembe helyezni és használni.

“A rendszer tartalmaz mindent, amivel a felhasználó egyszerűen követheti egészségi állapotát és mozgását.” – mondta el Wolfgang Muller, a HTC Connected Products részlegének igazgatója. Akár rendszeres sportról, akár az egészség nyomon követéséről van szó, a UA HealthBox-on kívül nem kell más, hiszen minden szükséges információt biztosít ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.”

A UA BandTM-et úgy alakították ki, hogy egész nap viselve is kényelmes legyen. Méri a napi mozgást, sportolást és alvást. A sportkarkötő lehetővé teszi a napi cél kitűzését, és annak folyamatos követését. A sima, külső házban található kijelző diszkréten “elbújik” a külső bevonat alatt, ha épp nincs használatban. A profi üzemmódnak köszönhetően sportolók is használhatják, ugyanis a sportolás teljes ideje alatt látható marad a kijelző, és a LED-es megjelenítésnek köszönhetően a szívritmus is folyamatosan követhető a UA Heart Rate csatlakoztatása esetén. A UA Band fekete színben lesz kapható, alján érdes piros borítással, ami elvezeti az izzadságot.

A UA Heart RateTM egy kompakt szívritmus-mérő, ami használat közben gyakorlatilag észrevehetetlen. A mellkaspánt és a levehető érzékelő méri a mozgás közbeni intenzitást, ezáltal tudatosabb edzést tesz lehetővé. A UA Heart Rate pontos eredményt ad az elégetett kalóriák kapcsán. UA Record alkalmazással együtt a UA Heart Rate segítségével kialakíthatók az optimális szívritmus-tartományok.

UA ScaleTM egy wifi-képes, kör alakú mérleg, ami méri a testsúlyt és a százalékos testzsír-tartalmat. A rejtett LED kijelző csak használat közben látható. A mérleg akár 8 felhasználó adatait is képes követni, és szinkronizálni azokat a UA Record alkalmazással.

“Manapság rengeteg eszköz közül választhatnak azok, akik mérni szeretnék napi aktivitásukat. Azonban az információk rögzítésére és hasznos, érthető módon történő összesítésére eddig nem volt megfelelő rendszer. Sokan több információval rendelkezünk az autónk állapotáról, mint saját szervezetünkéről.”- tette hozzá Robin Thurston, az Under Armour digitalizációs területének vezetője. “Az Under Armour és a HTC most ezen kíván változtatni azzal, hogy többet nyújt az adatok automatikus mérésénél. A UA HealthBox személyre szabott élményt biztosít az egészség és a sport területén, mely hozzájárulhat az egyéni célok eléréséhez.”

A UA HealthBox célja, hogy a felhasználó életének szerves részévé váljon, emiatt a rendszer kialakítása rendkívül nagy jelentőséggel bírt. A UA HealthBox egységessé teszi az egyes eszközöket és az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

“A HTC számára a dizájn, a kialakítás vitathatatlanul az egyik legfontosabb tényező. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a külső mellett a használat is magával ragadó legyen.” – magyarázta Muller. “A UA HealthBox tervezésekor minden apró részletre figyelünk, amellett azt is szem előtt tartottuk, hogy a rendszer egésze egységes és könnyen használható legyen a mindennapok során. Ez az, ami megkülönbözteti a többi hasonló eszköztől.”

Elérhetőség

A UA HealthBox január 22-től lesz elérhető az USA-ban, előrendelhető a mai naptól a www.HTC.com, a www.UA.com és az Under Armour bizonyos üzleteiben. További, amerikai és nemzetközi forgalmazókhoz 2016 folyamán kerül.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!