Ez volt a napiapp.hu 2016-os éve

Bár úgy gondoljuk, humorunk mindig volt valamennyi (hol kevesebb, hol több), ezt a cikket még picit lazábbnak szántuk, de lehet, hogy nem igazán sikerült, döntsétek el, tessék...

ibeer.jpeg

Egy évet fogunk össze, nem könnyű feladat, de azért nem is bonyi. A technikai fejlődés, a naponta történő változások, hónapról-hónapra végbemenő pici forradalmak mindig adnak elegendő témát.

Milyen témáink voltak 2016-ban?

Sokan küldötök nekünk saját készítésű appokat (köszi!), melyeket nagyon szívesen tesztelünk és írunk róla cikket. Szeretnék, ha ez még nagyobb hányadát képezné a cikkeknek, ne tartsátok vissza magatokat. Lehet játék, vagy bármilyen más applikáció, várjuk!

Természetesen magunk is kerestünk olyan applikációkat, melyek megérdemelnek néhány mondatot.

Sokszor írtunk egy applikáció típusról és soroltunk fel egy-két gondolattal kísérve a legfontosabb szereplőket.

Szívesen írtunk új mobil eszközökről, volt néhány olyan cucc, melyről elsők között számoltunk be Nektek.

Szeretünk elképzelni dolgokat, mi lehet majd x év múlva. Kíváncsiak leszünk majd, ha visszatekintünk, mennyi dolog valósul meg "vízióinkból".

Indítottunk egy új témát, mégpedig a zenei applikációkról. Ebben a témakörben szeretnénk majd Veletek több cikket megosztani 2017-ben is.

Végül pedig rengeteg sajtóközleményt osztottunk meg Veletek, melyeket a gyártóktól, fejlesztőktől kapunk.

2017-ben is szeretnénk a "hagyományt" folytatni és oldalunk nevének minél jobban megfelelni. Nem tudtunk minden nap új cikkel/cikkekkel jelentkezni, nagyon jó volna, ha legalább megközelítenénk a jövőben. Igyekezni fogunk, ezt megígérhetjük. 2017-ben is ellátunk Benneteket hasznos infókkal, tesztekkel, víziókkal.

Most pedig koccintsunk, persze csak virtuálisan, mégpedig a pezsgő applikációval, iOS-on és Androidon (és itt még egy Androidra) is elérhető, aki pedig a sört szereti, annak itt az iBeer, iOS-ra és Androidra szintén elérhető az alapverzió. Ha pedig olyan "perverz" vagy, hogy virtuális tejet, vagy más "extrát" szeretnél, ott vannak a fizetős opciók! Berúgni nem fogunk egyiktől sem, kivéve, ha vegyítjük valódi nedűvel! :-) ...de ne a mobilod legyen a poháralátét! ;-) Egészségünkre!

BUÉK 2017 minden napiapp-osnak!

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: 2016 Alkalmazás