MyFitnessPal

Ingyenes kalóriaszámláló és diéta alkalmazás

fitness.jpg

A MyFitnessPal kalóriaszámláló megmutatja Neked, hogy az vagy-e, amit megeszel. Több, mint 6 millió regisztrált étel, márka és termék adatai elérhető szerte a világban, amelyet akár a vonalkód leolvasásával is beolvashatunk.
Akár súlyt szeretnél leadni, vagy csak egészségesebben táplálkozni akkor az applikáció a segítségedre lesz.

Lehetőségünk van saját receptjeink hozzáadásához, amelynek teljes ismeretében tippeket is kaphatunk arra, hogyan segítheti a diétánkat a kedvenc fogásunk. Ha minden étkezésünket rendszeresen betápláljuk a programba, akkor kaphatunk teljes képet az étkezési szokásainkról, beleértve az ivást is, amely ugyan olyan fontos része a folyamatnak, hogy hidratáltak maradjunk.

Ha megvan a kitűzött cél, például 5 kiló mínusz, akkor máris személyi edzővé válik a telefonunk és addig hajt minket, amíg el nem érjük azt. Mivel a diéta mellett a mozgás is elengedhetetlen, ezért több, mint 50 másik alkalmazás adatait szinkronizálhatjuk a MyFitnessPal rendszerével, így az elvégzett gyakorlatok fényében tud azonnali eredménnyel szolgálni, hogy miképp teljesítettünk.

Az oldalra való regisztráció során rengeteg egyéb út is megnyílik előttünk az életmódváltás eléréséhez. Nem csak egy alkalmazást kapunk, hanem lehetőségek tárházát. Több tucat programot ajánlanak, fórumot böngészhetünk és kérhetünk tanácsot, de mindez magyarul még nem elérhető sajnos.

A MyFitnessPal ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!