Nem mindennapi applikációk #1

rich.jpg

I Am Rich

Gazdag vagyok. Elárulhatja ezt rólad az autód, az órád, a házad vagy a ruhád, de ha a mobiloddal is ezt akarnád sugallni, akkor a csupán 999.99 dollárba kerülő alkalmazás a segítségedre lehet. Nehezítés, hogy már nem megszerezhető. Meglepően régen, 8 éve készült el az applikáció, ami rögtön a kiadás másnapján törlésre került az Apple által. A legdrágább termék volt az áruházukban, és rövid pályafutása alatt 8 ember meg is vásárolta, ezzel a készítő majdnem másfél millió forintnyi összeget zsebelt be. Sajnos két vásárló visszakérte az árát, de a többiek elégedettek voltak, hiszen pontosan azt kapták, amit a program leírása mondott: semmi másra nem jó, csak elmondhatod magadról, hogy volt erre felesleges ezer dollárod.

RunPee - iOS - Android

A moziba járó emberek remélhetőleg ritkán nyúlnak a telefonjuk után és leköti őket a vásznon történő akció, de mi van, ha az akciós másfél literes kóla már az első 10 percben elfogy és beindít néhány dolgot az ember testében? Ha nem akarsz lemaradni a legfontosabb csavarról és szerelmi vallomásokról a filmben, akkor a legalkalmasabb időpontban kell kifutnod a mosdóba. A RunPee elárulja neked, hogy mikor és meddig van olyan rész, amelyet nyugodt szívvel kihagyhatsz és nem maradsz le semmi fontosról.

peetime.jpg
A Galaxis őrzőit nézed épp? Kb. 14 perc múlva az egyik szereplő a mobilon látható mondatot fogja mondani, ekkor tudod, hogy onnantól van 4 perced, amíg unalmas karakterépítés fog következni vagy csendes tájképek.
Az app készítője azonban a szívére venné, ha nem tudnád, hogy ezalatt mégis mi zajlik a képernyőn, ezért 1-2 mondatban természetesen tájékoztatást kapsz arról, hogy a pisi szünet alatt mi történik.
Ráadásként emlékeztetőt is kapunk arról, hogy érdemes-e megvárni a vége főcímet, hátha rejtegetnek extra jeleneteket. 

Pocket Heat - iOS

screen320x480.jpeg

Hidegben körülményes használni a telefonunkat a megfelelő kesztyű nélkül és bizony hamar fázni is kezd az ujjunk. A Pocket Heat egy eddig ki nem aknázott tulajdonságát használja ki a telefonoknak, miszerint ha maximális terhelésnek teszi ki a processzort, akkor hőt termel ezáltal. Állítható a teljesítmény és még klasszikus hősugárzó kinézetet is kapunk a képernyőre. Természetesen nem ajánljuk a használatát, a túlzott igénybevétel megrövidítheti a készülék élettartamát.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!