2015\04\16 NapiApp Szólj hozzá!

A Huawei bemutatta a P8-at

A Huawei bemutatta a P8-at

London, 2015. április 15. – A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta legújabb prémiumkategóriás termékét, a Huawei P8 okostelefont London világhírű művészeti- és divatközpontjában, a legendás Billingsgate-ben. A vállalat 2012-ben dobta piacra P sorozatát, a stílus és a funkcionalitás jegyében. A most bemutatott készülék ennek a sorozatnak a legújabb modellje, amely a csúcstechnológia, az elegancia és a könnyű használat tökéletes elegyét kínálja felhasználói számára. A P8 emellett olyan forradalmi kameramegoldással érkezik, amely kedvezőtlen fényviszonyok között is kiváló fotók készítését teszi lehetővé.

Tovább
2015\04\15 NapiApp Szólj hozzá!

Jön az ingyenes iGO

Jön az ingyenes iGO

Budapest, 2015. április 15. – Az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációját okostelefonokra, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza. A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert.

Tovább
2015\03\02 NapiApp 2 komment

Megérkezett a Sony Xperia™ M4 Aqua

Megérkezett a Sony Xperia™ M4 Aqua

Barcelona, Mobile World Congress, 2015. március 2. – A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) újrapozícionálva a középkategóriás készülékeit bemutatja az Xperia™ M4 Aqua okostelefont, amely a Sony vezető kameratechnológiáit, formatervezését, és kiemelkedő akkumulátor teljesítményét kínálja elérhető áron.

Tovább
2015\03\02 NapiApp Szólj hozzá!

Sleep Cycle alarm clock: átverés?

Sleep Cycle alarm clock: átverés?

Sajnos kishazánkban is sokan küszködnek alvásproblémákkal, amely egy igen összetett probléma. Különböző élethelyzetek, munkahelyi stressz, családi problémák, betegség és megannyi dolog okozhat még álmatlan éjszakákat. A program nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy éjszaka "megfigyel" bennünket, amelynek eredményét látványos grafikonokon tárja a felhasználó elé, valamint friss egész napra kiható ébresztéssel kecsegtet.

Tovább
2015\02\27 NapiApp Szólj hozzá!

Az LG megkezdi a G FLEX2 globális terjesztését

Az LG megkezdi a G FLEX2 globális terjesztését

Budapest, 2015. február 26. Jövő héten Barcelonában rendezik meg a világ legnagyobb mobilkommunikációs eseményét, a Mobile World Congress-t (MWC), és az LG Electronics (LG) a rendezvényhez is időzítve, a mai napon jelentette be, hogy megkezdi a várva várt ívelt G Flex2 telefon globális terjesztését. Az Egyesült Államok, Hong Kong, Szingapúr, Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság legnagyobb mobilszolgáltatóinak szerencsés ügyfelei az elsők között vásárolhatják meg a G Flex2 okostelefont, míg Észak- és Dél-Amerika, Európa és Ázsia további kulcsfontosságú piacain az MWC rendezvényt követő hetekben fogják bejelenteni a terjesztés megkezdését.

Tovább
2015\02\26 NapiApp Szólj hozzá!

Sony Xperia™ E4g – Könnyen használható, gyors okostelefon

Sony Xperia™ E4g – Könnyen használható, gyors okostelefon

Az Xperia E4g 4G LTE képes, ami azt jelenti, hogy gyorsabban letölthetjük a híreket és információkat, előbb megtalálhatjuk az utunkat térképhasználatkor, gyorsabb az e-mailek olvasása és küldése, egy pillanat alatt küldhetünk képeket a barátainknak, családunknak, és határtalanul élvezhetjük a streamingelt zenéket útközben.

Tovább
2015\02\25 NapiApp Szólj hozzá!

4G hálózatmegosztási megállapodás

4G hálózatmegosztási megállapodás

A Magyar Telekom és a Telenor Magyarország együttműködési megállapodást kötött 4G hálózatuk közös fejlesztésére és üzemeltetésére a 800 MHz-es frekvenciatartományban, amely a fővárost kivéve Magyarország teljes területét érinti. A megállapodás alapvető célja a 4G lefedettség és 4G alalpú mobilinternet szolgáltatás mielőbbi biztosítása a Telekom és a Telenor vidéken élő ügyfelei számára. A 4G hálózattal már eddig is lefedett területeken, elsősorban a városokban pedig tovább javul a szolgáltatás minősége és elérhetősége. 

Tovább
2015\02\23 NapiApp Szólj hozzá!

Prémium dizájnnal és tudással érkeznek az LG új középkategóriás mobiltelefonjai

Prémium dizájnnal és tudással érkeznek az LG új középkategóriás mobiltelefonjai

Budapest, 2015. február 23. — Kivételes tudású és megjelenésű, kedvező árfekvésű középkategóriás mobiltelefon-palettát mutat be az LG Electronics (LG) a Mobile World Congress (MWC) 2015 szakmai kiállításon.  Az új modellek mind kialakításukban, mind technikai jellemzőikben a prémium modelleknél megszokott jellemzőkkel érkeznek.

Tovább