iPHUpper

Sokan vannak akik ismerik és használják is a prohardver apróhirdetési lehetőségét. Az iPHUpper programmal most már iphone-on is tudjuk hirdetéseinket kezelni.
A program elindítása után egy rövidke tájékoztató fogad minket, mely felhívja a figyelmünket, hogy olvassuk el a használati útmutatót. E rövid tájékoztató kikapcsolására is van lehetőségünk, s így ez következő alkalommal már nem fog megjelenni.

Ezután tudunk bejelentkezni a prohardver rendszerébe, ahol lehetőségünk van a belépési adatok mentésére, mely segít nekünk abban, hogy legközelebb már ne kelljen beírnunk a felhasználó nevet és a jelszót.

Bejelentkezés után a saját hirdetéseinket látjuk, s az utolsó hozzászólót, ill., hogy aznap még hányszor van lehetőségünk előrehelyezni az adott hirdetést. Elvileg a hirdetés szerkesztésére is van módunk, de nekem csak annak törlését ajánlotta fel.

A lista kézzel történő frissítésére is van lehetőség, amikor is alul láthatjuk az utolsó lekérdezés/frissítés időpontját. Amikor rákattintunk egy hirdetésre, betöltődik a prohardver-es oldal, ahol az adott hirdetés található.

Az összes hirdetést is egyszerre előrehelyezhetjük a 'Mindet uppold!' gombbal.

Hasznos kis program, várjuk belőle az újabb verziót, ahol szerkeszteni is tudjuk majd az adott hirdetést.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!