Okosan Utazom - SmartCity Budapest

A program mind Androidra, mind iPhone-ra elkészült, és nagy segítség az utazáshoz. Ezerszer jobb, mint a BKV bármely menetrendje, vagy útvonaltervező alkalmazása.  A galéria vegyesen tartalmaz mindkét platformról képeket. Lássuk, mit írnak a programról a készítői:

Ha Budapesten laksz, vagy gyakran jársz itt, akkor ezt az alkalmazást Neked készítettük. Biztos előfordult már veled, hogy tömegközlekedéssel akartál valahová eljutni a városban, de nem tudtad mire szálljál és egyáltalán mennyi idő alatt jutsz el a célodig.

A SmartCity segítségével könnyen megtervezheted útvonaladat a városon keresztül. Akár cím alapján a keresővel, akár a térképre hosszan nyomva kijelölheted úticélodat és mi megmutatjuk Neked, hogy a BKV és opcionálisan a MÁV vonalait használva, hogy juthatsz el oda.

Az alkalmazás fő funkciói:

Tervezd meg útvonaladat a városban, akár a saját pozíciódtól, akár egy kiválasztott pontból a kiválasztott időpontban.
Nézd meg az egyes járatok menetrendjét és útvonalát, beleértve a buszokat, villamosokat, trolikat, metrókat, éjszakai járatokat, a HÉV-et és a MÁV budapesti vonalait.
Ha valami érdekest látsz, oszd meg azt a többiekkel. Küld el a helyekhez szóló kommentjeidet és fényképeidet, oszd meg barátaiddal a Facebook-on keresztül és nézd meg a többiek hozzászólásait.
Vedd föl kedvenceidet és értékeld az egyes járatokat (értékelésed beleszámít a jövőbeli tervezéseidbe is)

Egyszóval utazz velünk okosan és küldd el nekünk tapasztalataidat!

Képek:


   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!