Effect Touch

Ma délután azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne egy képet kicsit “színesebbé” tenni. Ekkor talátam rá erre az alkalmazásra, ami lényegében egy kép módosító program. Az ingyenes verzióban 8 különböző módon alakíthatjuk át a képeket, de az AppStore-ból le lehet még tölteni kiegészítőket.

Ebbe a 8 módban benne van a színek megfordítása, intenzitást lehet növelni, össze lehet mosni, és még jó néhány lehetőségünk van. Ha kiválasztottuk a megfelelő eljárást, amit a képen végre akarunk hajtani, akkor mehet az ecset beállítása, aminek köszönhetően finomabban meg lehet csinálni. Utólag ezekkel az ecsetekkel el is lehet tüntetni a megfelelő réteget. A program hátránya, hogy ha már egy réteget megcsináltunk, és másik eszközre váltunk, akkor az első réteg módosítására már nincs lehetőség. 

Egy képen természetesen több módon is lehet változtatni, például először maszatolni, majd pixelesíteni. Ha az egész képre szeretnénk 1-1 hatást kiterjeszteni, akkor nem kell kézzel az egészet végigpásztázni, hanem fent a “…” gombra kattintva ki lehet választani, hogy hol szeretnénk ezt az effectet látni. Ha a kép elkészült, de csak egy bizonyos része kell, akkor lehetőség van kivágni.

Az ingyenes verzióban a kész képet legfeljebb 200 x 300 pixel méretben lehet elmenteni. Ha ennél nagyobb (általában nagyobb), akkor lejjebb kell méretezni.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!