BankDroid START

Ez áll jelenleg a legközelebb ahhoz a célhoz, amit eredetileg tűztem ki magamnak, hogy egy több bankos kliens készítsek Androidra életre keltve a korábbi Csaba számlaaggregációs céljaimat ebben a környezetben. Egyenlőre csak a CIB Bank számlák tekinthetőek meg rajta, de idő függvényében szeretnék egy OTP és Axa Bankos konnektort is készíteni az apphoz, hogy igazán megmutassa a potenciált, ami az appban rejlik.

Azért START lett a neve, mert ez online kliens, (szinte) semmilyen adatot nem tárol offline a telefonon. Az internet bankban elérhető információkat lehet részben elérni az app felületén. A végső BankDroid app (ha egyszer megélem), fog tudni háttérben letölteni információkat, offline módban böngészhető lesz, és további információkat is lehet majd az appon hozzá fűzni (amolyan személyes pénzügyes lesz). Addig is marad az egyszerű számlaegyenlegek, és számlatörténetek böngészése.

Itt talán fontos megemlíteni, hogy az alkalmazás NEM a bank(ok) megbízásából jött létre. Hobbi fejlesztés. Rossz indulatú kódot nem tartalmaz, amit most gyakorlatilag a forráskód nyíltságával tudok bizonyítani.

További információ: http://start.bankdroid.info
Forráskód: http://bankdroid.googlecode.com

Képek:


   
   

 

Letöltés Androidra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!