Kerekbolt.hu

Lassan itt a tél, és a gumikat is le kell cserélni. Ha még nem ismerjük ki magunkat a gumik között, akkor ez a program a tökéletes segítség. Mivel a program közvetlenül az importőr felé közvetíti az adatokat, így akár 1 napon belül is megérkezhet.

Ha nem tudjuk, hogy autónkhoz mekkora méretű gumi kell, akkor a programban a jármű típusa szerint is kereshetünk, csak annyit kell tennünk, hogy megadjuk a márkát, az évjáratot, és utána már választhatjuk a jármű típusát. Utána a program megmondja, hogy mekkora méretű gumi kell. Ha már tudjuk mekkora a gumi mérete, akkor rögtön azok alapján kereshetünk.

Ha kiválasztottuk a méretet, a gumi márkája következik. Ezeket háromféleképpen állíthatjuk sorba: toplista, ár és gyártmány. Ha megvan a gumi, akkor megnézhetjük a leírását, a pontos árát (2- és 4 db-nál leírt értékhez már a szállítási költség benne van) és a szállítási időt, valamint a gumi értékelését és egy nagyobb képet. Ha valamire kíváncsiak vagyunk, azt az információk fül alatt találhatjuk, mint a kerék részei, a választáshoz segítség. Ha már rámentünk a vételre, de meggondoltuk magunkat, a kosár fülnél ki lehet törölni a rendelést.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!