HBO

A program maga egy nagyon egyszerű, de annál érdekesebb, ugyanis a program segítségével a legfrissebb szárhíreket olvashatjuk. A hírekhez kapcsolódó filmeket is megnézhetjük, így megnézhetjük, hogy melyik színész milyen filmben játszott eddig.

A főoldalon még interjúkat is lehet olvasni, de ha a filmek jobban érdekelnek, akkor arra is van lehetőség. Meg lehet nézni az összes filmet, amit a HBO valaha is leadott, meglehet nézni a leírást és a szereplőket, ezen kívül meg is tudjuk osztani barátainkkal a Twitteren és Facebookon. Ha az aktuális műsor érdekel, akkor a következő menüpontnál láthatjuk az aktuális listát, de akár régebbit vagy újabbat is nézhetünk. A filmekhez értesítő is beállítható, így pontosan tudni fogjuk, hogy mikor kezdődik el a film.

A program jelenleg nyolc nyelven érhető el, köztük bulgár, cseh és szlovénul is. Amit nagyon sajnálok, hogy minden nyelven más-más hírek vannak. Pedig akár az összeset lefordíthatták volna, így több hír és interjú lenne elérhető, ennek ellenére nagyon hasznosnak találtam a programot, hisz így a sztárokról az éppen aktuális híreket nyomon követhetjük.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!