Hungarian Soups 1.3 - magyar levesek magyarul is!

Vasárnap délelőtt jól jöhet ez a nagyszerű receptgyűjtemény, mely a tradicionális magyar levesek receptjeit tartalmazza. És végre magyarul is olvashatók a receptek. Az alkalmazás weboldalán így ajánlják az alkalmazást:

A legnépszerűbb 25 magyar levesrecept elkészítési útmutatója, azoknak akik igazán szeretnek főzni és imádják a hazai ízeket. Főzzön egy gyors és könnyű vacsorát vagy egy hagyományos családi ebédet. Minden egyes kipróbált recept mellett megtalálhatja a saját készítésű fotókat, melyek szintén segítenek az elkészítésben.

Soha többé nem fogja elfelejteni a hozzávalókat vásárlása során! Bármikor, egyszerűen összeállíthatja bevásárlólistáját.

Össze van zavarodva a mértékegységeket illetően? Az alkalmazás segítségével, mind a metrikus, mind az amerikai mértékegységekkel is megjelenítheti kedvenc levesreceptjét.


Töltse le a Magyar Levesek alkalmazást még ma!

Jó étvágyat!

Menet közben elkészült a program angol nyelvű videó ajánlója, és megelent az 1.3 verzió is, mely orvosolta a magyar fordításból adódó nyelvi hibákat, és a receptet már el is lehet küldeni e-mailben.

Képek:


   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!