Dimag Reader - magazin olvasó iPad-ra

Megjelent a Kulcs-Soft Kft kiadásában a Dimag Reader, mely egy magazin olvasó alkalmazás iPad-ra. Nem véletlenül most, hiszen a héten debütált hazánkban az iPad, és valljuk be, az elgondolás tényleg nagyszerű. A kivitelezésbe már sajnos csúsztak hibák, de remélhetőleg ezek megoldódnak hamar.

Az indulásnál egyből szembetalálkoztam az első problémával: belépési adatokat kér a program. Sajnos azt nem árulja el, hogy hol kellene regisztrálni. Azért sikerült megtalálni a dimag.hu címen. A program használatához azonnal elkérte az összes személyes adatomat, cserébe akár reklámkiadványokat is (576 ajánló, Libri ajánló) olvasgathatok.

Ezen túllépve beléptem a programba, ahol megnézhettem a fenti kiadványokat, majd egy rossz kattintás eredményeképpen azonnal ki is fagyott. Igazából azt sem értem, miért nem InAppPurchase (alkalmazáson belüli vásárlás) az előfizetések módja, de ezt nem dolgom felülbírálni.

Összességében elmondható, hogy jó az ötlet, szép és igényes a kivitelezés, de az előfizetési prcedúra használhatatlan ilyen módon.

Képek:


   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!