GPSTracker Androidra

Íme egy magyar remekmű, ami a készülékekbe épített GPS vevőre épít. Ha elindítottuk a GPS-t, akkor neki is vághatunk az új alkalmazás kipróbálásának. Első ránézésre nem tűnik nagy számnak, de semmit se szabad első ránézésre elítélni.

Sajnálatos módon a térkép funkcióhoz folyamatos internet kell, de még így is sok hasznos funkciója van. Többek között a sebességünket méri, a magasságot, de még a földrajzi szélesség és magasságot is. Ez az alkalmazás minden egyes utat eltárol, így később megnézhetjük, hogy mennyi volt az átlagsebesség, milyen irányba mentünk. A programban úgynevezett állomásokat is elhelyezhetünk, ami a megtévesztő, hogy nem csak a térképen helyezi el, hanem minden egyes adatot a különböző szakaszokon is vizsgálhatunk, így össze is hasonlíthatjuk, hogy mekkora a sebességkülönbség két állomás között.

Kocogásnál is tökéletesen használható, mert mutatja, hogy mekkora távolságot tettünk meg összesen és légvonalban indulás óta. Ezen kívül még az időtartamot is megnézhetjük pontosan.

Képek:


   
   
   

 

Letöltés Androidra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!