Népszabadság Online

Megjelent a Népszabadság Online alkalmazása iPhone-a és Androidra egyaránt. Mindkét program igényes kidolgozású, nem több, és nem kevesebb, mint egy hírolvasó program, mégis apróbb kényelmi funkciókkal teszik kívánatossá használatát. Ilyen az éjszakai üzemmód és a betűméret növelése, illetve csökkentése. Mit ír a programról a kiadója:

Tájékozódj villámgyorsan a telefonodról a nol.hu alkalmazás segítségével. Magyarország vezetõ politikai napilapjának legfrissebb - belföldi, külföldi, gazdasági, kulturális, sport és egyéb - hírei olvashatók többféle nézetben.
A cikkek betûnagysága és a napszaknak megfelelõ nézete állítható, valamint a legizgalmasabb olvasmányok megoszthatók az ismerõseiddel. A galéria rovatban válogatások láthatók a Népszabadság fotósainak és a hírügynökségeknek a legjobb képeibõl.
A továbbiak menüpont alatt rovatokat válthatsz, illetve megszerkesztheted, személyre szabhatod, hogy mely rovatokat akarsz a leggyorsabban azonnal a nyitóképernyõrõl elérni. Egy kattintással átválthatsz a hírmátrix alkalmazásunkra, amelyben az éppen "legforróbb" hírek tekinthetõk meg tematikusan.

Képek:


   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!