Mammut - a bevásárlóközpont a tenyeredben

Megjelent a Mammut bevásárlóközpont információs alkalmazása. A program üzletlistát, térképet, az üzletek leírását, és hasznos infókat tartalmaz. Ennyi, és nem több, de ha valaki a Mammutba jár vásárolni, hasznát veheti, és nem kell állandóan térképet keresgélnie.

A készítők ezt írják róla:

Vágja zsebre a Mammutot ingyen, töltse le iPhone-jára az Apple Store-ból.

Tegye kellemesebbé a bevásárlást a Mammutban, az alkalmazás segít eligazodni, ha gyorsan fel kell adnia egy csekket a Postán, vagy ha egy megfelelő ajándékot kell találnia szeretteinek. Könnyen megtalálja kedvenc boltjait, márkáit, a vásárlás után pedig segít megtalálni a legközelebbi parkolóautomatát vagy az üzletház egyéb szolgáltatásait. Az alkalmazás az eszköz hagyományos kezelésére épül, egy átlagos iPhone felhasználó könnyedén kiismeri magát az alkalmazás használatában.

A program fontosabb funkciói:

- A Mammutban található üzletek, szórakoztató, szolgáltató és vendéglátó egységek betűrend vagy kategória szerinti listázása, szabad szavas keresővel kiegészítve.

- Részletes üzletadatok, képekkel, elérhetőségekkel, a lehetséges fizetési módok feltüntetésével.

- Interaktív térkép, a kiválasztott üzletet vagy egyéb szolgáltatást megjeleníti a térképen amin közvetlenül is kereshetünk. A szokásos kétujjas nagyítással, és a már jól bevált gombostűs megjelenítéssel könnyedén megtalálhatjuk és megjeleníthetjük a keresett információkat.

- Fontos szolgáltatásoknak dedikált ikonok a térkép alatti vízszintes görgetősávon. Egy érintéssel megjeleníti a posta, gyógyszertár, elsősegélyhely, parkolóautomaták, mosdók elhelyezkedését.

- Hasznos információk, elérhetőségek a bevásárlóközpontról valamint annak üzemeltetésével kapcsolatban.

- Az alkalmazás Magyar és Angol nyelven érhető el.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!