Bónuszkerék - a Bónusz Brigád szerencsekerék

Már többen ismerhetik a Bónusz Brigád weboldalán található szerencsekereket. Aki éppen nincs számítógép közelben, most már az is meg tudja pörgetni, mivel tegnap kiadták az iOS verzióját. Egy rövid ismertető a Bónusz Brigádról annak, aki nem ismeri:

"A Bónusz Brigád az első és legnagyobb közösségi vásárló portál Magyarországon. Felkutatjuk a legjobb helyeket, lealkudjuk az áraikat, és meghirdetjük az ajánlatokat. Ha elegen vagyunk, megkapjuk a kedvezményt. A Brigád megkeresi és meggyőzi a szerintünk legjobb éttermeket, kozmetikai- és masszázs-szalonokat, szállodákat és más szolgáltatókat, hogy adjanak nekünk egy nagy kedvezményt, és cserébe toborzunk egy minimum számú vásárlót. Mindenki boldog és mindenkinek megéri: te kevesebbet költesz, nekik pedig több vásárlójuk lesz. Így működik a Bónusz Brigád, ez a közösségi vásárlás. Együtt olcsóbb."

A programban található jobb felső sarokban lévő kis információs gomb segítségével mindent megtudunk a program használatáról, és szabályairól. Sajnos még nem sikerült nyernem semmit sem 2 pörgetés után, de nem adom fel, hátha sikerül.

Képek:


   
   

 

Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!