Lolamesék - Jövős-menős karácsony

A nagy sikerű Lolamesék, D. Tóth Kriszta mesesorozata újabb résszel jelentkezik az ünnepekre. A Jövős-menős karácsony csak iPad-mesekönyv formájában jelenik meg. 

Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a karácsony egy nagyon bonyolult ünnep. A négyéves Lola a Jövős-menős karácsonyban arra keresi a választ, hogy milyen feladata van a Mikulásnak Angliában, hol vannak az angyalok, amikor nem karácsonyfát díszítenek, és Magyarországon miért a Jézuska hozza az ajándékokat karácsonykor. „Egyvalami mindenhol ugyanolyan. A családok, legyenek Magyarországon vagy Angliában, karácsonykor igyekeznek együtt lenni.” Az iPad-mesekönyv multimédiás megoldásokkal teszi igazi interaktív élménnyé a mesét, amellett, hogy a szülők maguk is felolvashatják a kicsiknek, a felolvasás funkció bekapcsolásával egy hangoskönyvvé alakul a kiadvány. A mese és a hozzá tartozó animációs film tanulságait a gyerekek újraélhetik négy interaktív játékban. A hópelyheket kerülgetve kell összegyűjteniük az ajándékokat, segíteniük kell a gyertyagyújtásban, illetve feldíszíteni a karácsonyfát, és Lola után énekelhetik a Hull a pelyhest.

Ha van kisgyermeked, vagy unokád, ki ne hagyd ezt a nagyszerű és szórakoztató alkalmazást, melyben egyszerre található videó, és több játék is.

Az iPad-mesekönyv az összes többi Lolamesék alkalmazással együtt január elsejéig ünnepi kedvezménnyel, 1,59€-ért tölthetők le. Az előző könyvek:

Képek:


   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPad-ra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!