Nincs állásinterjú NEXON Bérkalkulátor+ nélkül!

Piacra való berobbanása után nem sokkal újabb fejlesztésekkel állt elő a Nexon, így az iPhone-ra ill. Androidra készült NEXON Bérkalkulátor+ néven futó ingyenes alkalmazással most már bárki könnyedén és gyorsan kiszámolhatja a bruttó,- nettó bérét, juttatási csomagjának egyéb elemeit, valamint a munkáltatói összköltséget. A program segítségével a munkavállalóknak is alkalma nyílt arra, hogy a bértárgyalásokon ne induljanak hátrányos helyzetből, és pontosan tisztába legyenek azzal, hogy a  mindenkor hatályos törvényeknek megfelelően mennyi bruttó és nettó jövedelemre számíthatnak.  

A néhány hónapja megjelenő alkalmazást a készítők még jobban az igényeinkre szabták, így  a programba belekerült egy induló grafikus help és elkészült az angol ill. német nyelvű változat is. A 2011-es jogszabályoknak megfelelő kalkuláción kívül már elérhetők a 2012-es vonatkozó végleges adószámítások is.

A frissített verzió december második felétől már mindenki számára elérhető, így állásinterjú előtt nincs más dolgunk, mint letölteni a NEXON Bérkalkulátor+ alkalmazást az Appstore-ból vagy a Marketből telefonjára, hogy ezzel felvértezve indulhassunk neki a béralkunak. 

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:


Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!