Broken Sword - Apple akció

Sajnos kicsit késve, de itt a mai alkalmazás, ami ingyenesen tölthető le az Apple akciók jóvoltából. A játék nem más, mint a Broken Sword - The Smoking Mirror: Remastered, egy Point-and-Click Adventure. Miközben egy könyörtelen drogbanda után nyomoz, Nico Collard, az újságíró, váratlanul egy ősi ereklyével találja szembe magát. De ő sem tudhatta előre, hogy a díszesen faragott obszidián kő őt és a társát, George Stowart-ot egy rejtélyes és intrikákkal teli kaland közepébe vezeti, melyben hatalmas erőket és olyan személyeket kell legyőzniük, akiket semmi sem állíthat meg, hogy gonosz terveiket megvalósítsák.

Rögtön az első helyszín egy égő szoba, ahol meg vagyunk kötözve, és egy mérgespók áll velünk szemben. Elég kevés segítséget kapunk benne, hogy mit is kell csinálnunk, de megfelelő kitartással semmi sem lehetetlen. A legelejéhez egy kis segítség: a mellettünk lévő polc nyújtja a megoldást.

Én személy szerint nem rajongok az ilyen típusú játékokért, de a grafikája kellemes meglepetés volt számomra. Viszonylag kevés segítséget nyújt, de nem szabad feladnunk. Az akciókat a 12 Days of Christmas nevű alkalmazás segítségével követhetitek, de itt is meg fognak jelenni.

 

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!