I Dig It - akció az ünnepekre

Tegnap mikor az App Store-ban nézelődtem, megláttam az I Dig It alkalmazást a Top listában. Annak, aki ismeri a Motherload nevű flash játékot, annak nem fog sok újdonságot tartalmazni, viszont aki még nem hallott róla, annak ajánlom figyelmébe a kipróbálását.

A játék célja, hogy minél mélyebbre jussunk le, és minél több ércet szedjünk ki a földből a fúrónk segítségével. Az elején még nagyon óvatosan kell csinálnunk, mert az üzemanyagkészletünk hamar kifogy. De még egy kis nehezítés, hogy minél mélyebbre megyünk, annál inkább túlmelegszik a fúró. Ha a tárolónk megtelik, akkor fel kell mennünk a felszínre és eladni az érceket. Az ebből kapott pénzből végezhetünk fejlesztéseket a borításon, a fúrófejen, a tárolón, a benzintankon és a radaron. Ezeknek a segítségével lejjebb és lejjebb juthatunk.

Minél mélyebben vagyunk, annál több akadály lesz előttünk. Ezeket megkerülhetjük, de fel is robbanthatjuk a nem olcsó, de annál hasznosabb dinamit segítségével. Ha minden fejlesztés megvan, és elég ügyesek vagyunk, akkor pálya legmélyebb részéig is eljuthatunk.

Összességében egy remek játék, könnyű irányíthatósággal. Képes órákra lekötni az embert. Érdemes letölteni, amíg ingyenes.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!