Shuffle Party

A Shuffle Party egy szórakoztató Arcade Game, amely magában foglal több, azonos alapú, ám mégis különböző játékot. A játékélmény egész jó az első pár óránban, és mivel van többjátékos mód is, jó pár órát eltölthetünk vele. Ennél többet pedíg igazán nem várhatunk el egy ingyenes játéktól.

Négy különböző játékmód van az alkalmazásban:

  • Bowling - a hagyományos, játéktermi bowling, ahol a cél ugyan az, mint mindíg - az egyetlen különbség, hogy golyó helyett a koronggal kell eltalálni a bábukat.
  • Challenge - Különböző tipusú próbákon mehetünk keresztül, tesztelve képességeinket és problémamegoldó képességünket. Az alapja persze ennek is a korong pontos meglökése.
  • Shuffleboard - gyűjts össze minél több pontot úgy, hogy a korongot minél messzebb dobod, ám nem szabad túl messzire, mert leesik a pályáról! A korongaid egymást is meglökhetik, így egyetlen rossz dobással lenullázhatod pontjaid
  • Pass and Play - játssz barátoddal felváltva a Shuffleboard szabályai szerint - figyelj azonban, hogy ellenfeled korongja is meglökheti a sajátodat, így nem csak pontjaid gyűjtésével, de az ellenfelének eltörlésével is foglalkoznod kell.

A játékmenetet a gyűjthető virtuális pénz teszi érdekesebbé, melyből új design elemeket vásárolhatsz, lecserélve korongod, bábúid vagy akár az asztal kinézetét.

További fűszerként szolgál a néhány achievement, ami a játékban van - bár ezeket nem tart sokáig összegyűjteni, illetve a telefonon vezetett rangsor (leaderboard), amely kategória szerint gyűjti a legjobb pontszámokat.

A játékot megéri letölteni, ráadásul ingyenes és hirdetésmentes, töltsétek amíg meg nem gondolják magukat!

Képek:


   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Letöltés WP 7-re:


Rusznyák Dániel


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!