Jetpack Joyride - ingyenes ügyességi játék

Sokan már ismerhetik a Jetpack Joyride nevű játékot, ami a Fruit Ninja fejlesztői, a Halfbrick készítette. Az alkalmazás nemrég került át az ingyenes kategóriába az App Store-ban (iPhone-ra és iPad-re egyaránt). Aki szereti az ügyességi játékokat, annak érdemes letölteni és kipróbálni.

A játk célja, hogy minél messzebbre jussunk. Természetesen nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, ugyanis különböző akadályok próbálnak megállítani közben. Haladás közben érdemes az érméket és a Spin Token-eket felszedni, ugyanis a tokenekkel a halál után egy félkarú rablót használhatunk, ahol a nyeremény lehet kis, közepes és nagy robbanás, 750m-es indítás, második élet (folytathatod az előző kört), dupla indítás és extra érmék is.

A pénzből különböző fejlesztéseket és látványelemeket vehetünk. A látványelembe tartozik a karakterünk kinézete és a Jetpack kinézete is. Fejleszteni lehet a járműveket, azaz mágnest lehet rájuk venni, így ha elég közel van az érmékhez, akkor magához vonzza.

Egy pozitívum, ami elkülöníti a hasonló játékoktól, hogy itt vannak különböző feladatok, amiket teljesítve bónusz érméket szerezhetünk. Ezek a küldetések egyre nehezebb, így garantált a kihívás. 

Szerintem érdemes kipróbálni, az irányítása pofon egyszerű. Ha több órán át nem tudsz felállni előle, felelősséget nem vállalok .

 

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!