Lefegyverzik a Live avatárokat

A Microsoft úgy döntött, ismét megváltoztatja az XBOX Live szabályait, és ez a Live egyik legfontosabb képviselőin, az avatárokon is meg fog látszani. Mi több, a kis figuráink kiegészítőinek egész csoportját fogjuk elveszíteni - a fegyvereket.

Több különböző csoport is előrejelezte, hogy a fegyverek 2012 január 1-étől meg fognak szűnni, ám szerencsére, ahogy azt az Epic Games fórumain (Gears of War) megtudhattuk, a már megvásárolt termékek nem vesznek el:

"2012 január 1-től a Lancer és a Hammerburst avatár kellékek nem lesznek elérhetők az XBOX Live piactéren. Ha korábban vettétek meg őket, az eszközök megmaradnak. A szabályozás az összes lőfegyver típusú kellékre érvényes lesz, így vegyétek őket, amíg lehet!"

Eddíg is voltak szabályok, amelyek korlátozták az avatárra aggatható dolgokat, mint például a vér, a belső szervek és a szexuális megnyilvánulással kapcsolatos dolgok. Ám azt, hogy ezzel a korlátozással mit akarnak elérni, még nincs teljesen letisztázva, hiszen boldogan robbanthatunk fel űrlényeket vagy darabolhatjuk fel ellenfeleinket lézerkarddal - hogy avatárunk miért nem hordhat egy egyszerű játékpisztolyt ennek ellenére, az még magyarázatra szorul.

Képek:


   
   

 

Rusznyák Dániel


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!