Teljesen új iPhone dizájn ősszel?

Nem szoktunk találgatásokba bocsátkozni, ám ez a mostani pletyka egybeesik az őszi iPhone 5 pletykákkal, így igen valószínűnek tűnik. A BGR portál Apple közeli körökből szerezte információit, melyek arról árulkodnak, hogy idén ősszel teljesen új dizájnt kapva megjelenik az iPhone 5. A megjelenés dátumát október végére teszik, ami egybeeseik az idei iPhone 4S megjelenéssel, így megtartva a szokásos 1 éves termékciklust.

Az információ szerint az új telefon előlapja üveg, hátlapja alumínium, míg a kerete - hasonlóan az iPhone 3GS-hez - műanyagból lesz, mely telsesen körbeveszi az üveg előlapot. Ezáltal az antenna rendszer is a műanyag alatt tud elhelyezkedni, így megszűnhet az az anomália, melyet az iPhone 4 esetében AntennaGate néven ismertünk meg. Így nem lesz halálos fogás, nem tud leesni a térerő a telefon megfogásával.

A pletyka szerint - és ezt már régóta találgatják - nagyobb, 4 colos képernyő is várható, ám kötve hiszem, hogy a felbontást minden irányában duplájára növelnék, a mostani retina felbontás megtartásával pedig pont a retina tulajdonság veszne el. Persze majd meglátjuk...

Képek:


   
   

 

Rusznyák Gábor


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!