MagicFM immár Androidra is

Amikor utánanéztem a MagicFM leírásának kicsit meglepődtem, ugyanis a bemutatkozó szövegben az alábbi szövegre leltem: ez egy olyan alkalmazás, amelyel a telefonodon is tudod hallgatni a világ első 3D-s rádióját. Felmerülhet a kérdés: mitől 3D-s egy rádió?! A hivatalos leírás mindent elárul:

"Kombinált virtuális FDS Surround-ban sugározunk minden zenét az FDS Surround technológiának köszönhetően. A 3D-s hanghatásokat bármilyen jóminőségű sztereó rendszeren már meg tudod hallgatni. A hangkép nem torzul el, viszont lesznek olyan hangok, amik nemcsak oldalról hanem akár a hátad mögül is megszólalnak. A rendszer teljesen kompatibilis bármilyen 5.1-es vagy nagyobb rendszerrel ott a hanghatások mégjobban kijönnek, és ezt nem egy Magic FM hallgató is meg tudja erősíteni aki már otthon profi 5.1-es rendszeren kipróbálta… "

Nos, maga az ötlet tényleg jó és a kezdeményezés is remek. Reméljük, hogy a jövőben egyre több stílus képviselteti magát majd ezen a téren. Érdemes letölteni és kipróbálnia annak, akinek van lehetősége kipróbálnia esetleg egy 5.1-es hangrendszerrel is.

A MagicFM hivatalos honlapja: www.magicfm.hu

Képek:


   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:


Kecskés Krisztián


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!