Sonic & SEGA All-Stars Racing - ingyen

Bizonyára sokan hallottak már Sonic-ról, a sündisznóról. A mai napon ingyenesen letölthető a Sonic & SEGA All-Stars Racing az App Store-ból a "Karácsony 12 napjának" keretein belül. Ez a játék szinte teljesen különbözik a klasszikus Sonic-tól, ugyanis itt a harc a versenypályán folyik.

Először teljesen másra számítottam. Mivel nem néztem meg a képeket hozzá, azt hittem, hogy itt is végig kell szaladni a pályán, és Dr. Eggman-t kell legyőzni. De itt teljesen másról van szó. Sonic és barátai most versenyautókba ülnek, és így mérik össze erejüket.

Az elején be kell írnunk a nevünket, egy képet ki kell választani az alap 7 közül, és ki kell választanunk egy országot (Magyarország nincs benne a listában), így megkapjuk a személyre szóló jogosítványunkat. Ez után felajánlja, hogy Sonic-kal egy tesztkört tegyél, ahol megtanulhatod az irányítást.

Vannak különböző küldetések és bajnokságok, amiket teljesítve a mérföldek számát elmenti, és ebből lehet új versenyzőket és pályákat vásárolni.

Szerintem egy nagyon aranyos játék, az irányítása az elején picit bonyolult, de hamar meg lehet szokni. A grafikája kifejezetten tetszik, illik a hangulatához.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!